---------- 07:36 27.03.2008 ----------
Laborado
I co nie ma u Was perspektyw na zmiany? Nie zostajesz jednak narazie w Norge? Moze kiedys sie skusisz? i przyjedziesz tez na zachodnie wybrzeze w odwiedziny do mnie?
Mnie jest znowu ciezko. Nie wiem jak sobie radzic z tym oddaleniem..
Ogolnie jak jestem w pracy czy poza to sobie radze. Zajmuje sie roznymi rzeczami i ogolnie nie ma problemu. Nawet jak mysle o Nim to i tak czuje sie OK.
Najgorzej jest w momentach kiedy z Nim rozmawiam na skype, widze jego twarz przez kamerke.. Powinnam sie cieszyc w tym momencie, ze moge uslyszec jego glos, zobaczyc go , trudno ze szklany ekran nas dzieli, ale dobre i to..
a ja tym czasem sie jakos blokuje,
Jak juz wszystko opowiemy co sie dzialo, co robilismy ostatnio itp, to zapadam w smutek i zaczynam milczec.. Smutno mi ze nie ma go kolo mnie..
Kiedys moglismy i ze 3 godziny rozmawiac z usmiechami na twarzy, a teraz..
Ja sie blokuje..
Nie wiem jak sobie z tym radzic.?. Nie chce sie tak zachowywac..
Bo wiem ze kiedys sie to rozwiaze, ze albo sie calkiem rozejdziemy, albo juz zawsze bedziemy razem..
ale dzisiaj chcialabym sie cieszyc z tego co jest, ze mimo odleglosci On jest..Przeciez za troche ponad tydzien znowu sie zobaczymy...
Wiec czemu wczoraj znowu sie zablokowalam.?
Jak sobie z tym radzic?
---------- 19:46 ----------
Wiem ze juz macie dosc mojego marudzenia.. przepraszam..
ale doskrobie jeszcze pare zdan do tego "bloga"
i tak moje problemy- to problemy na ktore nie ma lekarstwa tak poprostu..bo te "problemy" to poprostu zycie, czyli z jednej strony pelne radosci a z drugiej smutku..
Czy zawsze w zyciu musi byc zawsze "cos", co mogloby wygladac inaczej..?
Z jednej strony sie wszystko uklada a z drugiej bol i smutek..
Swieta, czas, zycie pieknie spedzic z rodzina..
Rodzice i babcia mieszkaja razem na wsi, gdzie nie ma za bardzo pracy. Nie kazdy jest stworzony do pracy na roli wiec wiekszosc mlodych stamtad powyjezdzala, glownie w poszukiwaniu pracy..
Moja mama dzisiaj poszla do szpitala na wyciecie tego guzka, a ja nie moge byc z Nia..