Jigsaw napisał(a):inka85, niestety musisz sie liczyc z przykrymi opiniami, ale jesli chcesz uzyskac tez pomocne, to niestety musisz sie odwazyc i przywrocic to co napisalas...
Jigsaw napisał(a):Inko, tak jak napisalem w pierwszym swoim poscie, zeby uzyskac wsparcie trzeba sie przebic przez krytyke na tym forum (czesto hmm niezbyt ambitna), pozdrawiam
Dla mnie sens postu pierwszego i tego ostatniego jest zupełnie inny - przeczysz sobie.
Poza tym dostałeś mnóstwo rad i WSPARCIA a nie widzisz tego w ogóle, tylko starsz się udowodnić wszystkim jak to nikt Cie nie rozumie,...
Nie wyszedłes na przeciw temu co było dla Ciebie napisane. Ja mam poczucie siłowania się z Tobą więc przestałam pisać, bo to jest męczace... jak pisałam rozumiem, ze masz taki etap, że to pewnie kiedyś ruszy ale irytuje mnie to, że jesteś na kilku wątkach i w kazdym z nich wałkujesz ten sam temat i co gorsza krytykujesz forum przed innymi i nowymi uzytkownikami.
Wiele osób dzięki forum,w tym ja, wyszło z niezłej dupy, więc moze to nie kwestia forum a kwestia nastawienia. Ironiczne podteksty wobec tak na prawdę osób (bo w koću forum, to my wszyscy) są nie fair, bo sporo tu poswięciło swój czas i podzieliło się wiedzą zdobytą podczas własnej drogi a z Twojej strony koniec konców w odwecie można uzyskać ironię i pocisk...
Off top, to jedno a zajęcie kilku wątków to drugie.
Może własnie m.in to jest Twój problem - jesteś wszędzie i to tak jakby nie było Cię nigdzie... może w życii masz podobnie... Skup się na sobie, na jednej rzeczy. Przeczytaj swój watek i te, w których były Twoje wątki i przeanalizuj to, zajmij się sobą, bo na razie mam wrażenie, ze czekasz na instrukcje, która Cię zadowoli od kogoś a że jej nie dostajesz (bo to zwyczajnie nie mozliwe) to pod przykrywką porady dla kogoś innego wyrzucasz swoją frustracje wobec forum, bo nie dostałeś tego czego oczekiwałeś...
I rozwalania czychś watków tym jest nie na miejscu... Możesz zacząć nad sobą panować? I jeśli już zamierzasz idpowiedzieć, to moze w swoim wątku.