no ja tam widzę że ciągle się zwraca uwagę Impresji.
Ale to już załatwiajcie między sobą, naprawdę.
impresja77 napisał(a):jigsaw,już Cie naszczuły na mnie na priv?
nie nowość.....
impresja77 napisał(a):biscuit napisał(a):ja dziś byłam na odczulaniu
rano, a potem do pracy poszłam
odczulam się już jakiś rok
teraz to mam mocne dawki raz na miesiąc
właśnie dzisiaj
i nigdy nie miałam wolnego dnia na odczulanie
to co Ty byś zrobił chłopie, jakbyś raz w miesiącu parę dni okres miał?
a Ty masz dziecko?
a gdzie jego mama?
Oooooooo jak PRL-owska przodownica,300% normy ...nie źle bierzesz się w garść.
zajac napisał(a):Hm... przyznam, że zaczyna mnie ogarniać poczucie absurdu. W wątku Katarzynki Jigsaw skarży się na swoje problemy, na to reaguje z wyższością Bis, ją z kolei atakuje Impresja, a wobec tejże wyraża swoją dezaprobatę Księżycowa, broni jej natomiast Mahika, walcząc o równe prawa i obowiązki dla wszystkich -- czy coś pokręciłam?
Wobec powyższego i ja pozwolę sobie na skromny komentarz: Zgadzam się z Mahiką, ja też widzę, że dla Impresji jest inna taryfa, a dla innych -- inna.
Przepraszam, że nie wiem, kogo przeprosić za offtop.
impresja77 napisał(a):Jigsaw ,zanim wyrobisz sobie jakieś zdanie ,swoje własne a nie gawiedzi,to poczytaj inne wątki.
Bis w zacytowanym poscie chwali się ,ze jest taka hop siup do przodu pracoholiczka,że bierze sie w garść i nie rozczula nad sobą .
Ale tego "brania się w garść " ,które jest jej domeną odmawia innym i mnie zarzuca to jako wadę,którą proponuję czasem komuś.
Księżycowa napisał(a):Myślę, że gdybyś znała posunięcia impresji sporo poniżej pasa, które miały miejsce już dawno temu, za które wg regulaminu powinna wyleciec. [...]
Jigsaw napisał(a):problem w tym, ze kiepsko czuje sie psychiczne, a do tego jestem w trakcie pierwszej fazy odczulania (1dzien w tygodniu - co tydzien powinienem miec wolny dzien, a musze miec to odczulanie bo juz latem nie daje rady, takze jak nie zrobie tego odczulania to latem nie bede w stanie pracowac bo juz mi leki nie pomagaly) a do tego moja mama tez idzie do pracy i nie bedzie mial kto zostac z dzieckiem :/
zajac napisał(a):Księżycowa napisał(a):Myślę, że gdybyś znała posunięcia impresji sporo poniżej pasa, które miały miejsce już dawno temu, za które wg regulaminu powinna wyleciec. [...]
Owszem, nie dotknęły mnie jej zachowania bezpośrednio, może dlatego mój odbiór sytuacji jest czasem trochę inny. I na tym skończę, ponieważ nie jest to wątek poświęcony Impresji. Pozdrawiam
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 244 gości