przez Księżycowa » 13 lip 2013, o 17:37
Ja tak agnieszko czytam... i zastanawiam się... nie chcę tu nic złego ale jak napisałaś mi, ze oni chcą spotkania we trójkę, to zastanawiam się... i myślę sobie, że równie dobrze mogliby Ci zaproponować trójkąt w łóżku. Wybacz, że tak w prost ale mnie by to obraziło dokładnie tak samo... I mam wrażenie, ze Ty byś się na to zgodziła, bo chcesz o niego walczyć...
potrzebuję osoby która bez względu na to jaka jestem się o mnie zatroszczy, obdarzy uczuciem, spokojem nauczy wiele i doprowadzi do wewnętrznej równowagi.
To oczywiście nie możliwe jak pisze Sansevieria ale nawet gdyby, to przecież ten człowiek sie o Ciebie nie troszczy w ogóle, na żadnej płaszczyźnie. Nawet na tej, której można by od faceta wymagać tak an zdrowo, takiego normalnego wsparcia.
On Cię poniża i obraża uwłaczającymi Ci propozycjami... jak by mi facet powiedział, ze chce spotkania we troje z jakąś dziunią, to bym go za drzwi wywaliła, bo bym na taką obrazę siebie mu nie pozwoliła.
Nie wiem o co Ty chcesz walczyć... bo na pewno nei zmieni podejścia do Ciebie i nie nabierze szacunku, nie będzie inny, bo po 1. on jest zwykłym chamem, skoro pptrafi coś takiego zaproponować swej kobiecie a po drugie, Ty mu pozwalasz na takie traktowanie rozważając w ogóle propozycję, która jest nie do przyjęcia, która Cię obraża i ośmiesza.
On bawi się Twoim kosztem i w ogóle ma gdzieś, Twoje plany i Twoje uczucia do niego. Ma to w d...
Zawalcz o siebie a nie o niego, bo nie ma o co... myślałaś o wizycie u specjalisty?