anielka napisał(a): Odpisał, żebyśmy spotkali się w piatek.
anielka napisał(a): Jak mam się nastawić? Że dupa?
no jak to jak
jak na rozmowę rekrutacyjną, jako aplikująca do jego łask
ja też dzisiaj umawiałam kandydatów do pracy na piątek
anielka napisał(a): Odpisał, żebyśmy spotkali się w piatek.
anielka napisał(a): Jak mam się nastawić? Że dupa?
agik napisał(a):anielka napisał(a):Jak mam się nastawić? Że dupa?
Mam nadzieję, że nie masz zamiaru żebrac...
Trzymaj się.
anielka napisał(a): nie zawaham się jej użyć.
anielka napisał(a):agik napisał(a):anielka napisał(a):Jak mam się nastawić? Że dupa?
Mam nadzieję, że nie masz zamiaru żebrac...
Trzymaj się.
Zrobiłam mu tabelkę w excelu z jego wydatkami z czasu, gdy byliśmy razem. Wydawał 2x więcej niż zarabiał. Jak rozmowa stanie na ostrzu noża, nie zawaham się jej użyć.
anielka napisał(a):Zrobiłam mu tabelkę w excelu z jego wydatkami z czasu, gdy byliśmy razem. Wydawał 2x więcej niż zarabiał. Jak rozmowa stanie na ostrzu noża, nie zawaham się jej użyć.
anielka napisał(a):Wiem, że jestem beznadziejna.
Wysłałam mu sms, że chciałabym, żebyśmy dali sobie szansę, że mi na nim mimo wszystko zależy.
Odpisał, żebyśmy spotkali się w piatek.
Jak mam się nastawić? Że dupa?
anielka napisał(a):powiedział, że mnie nie kocha
Był bardzo formalny. To było bardzo trudne spotkanie. Powiedział, że nie odpowiada mu mój tryb życia... Nie wiem co o tym myśleć...
anielka napisał(a):powiedział, że mnie nie kocha
Był bardzo formalny. To było bardzo trudne spotkanie. Powiedział, że nie odpowiada mu mój tryb życia... Nie wiem co o tym myśleć...
anielka napisał(a):Veroniq ja robie dokładnie to samo. A. odbiera dziś z biura resztę swoich rzeczy - jak wrócę nie będzie po nim sladu... To mnie cieszy, choć sentyment pozostaje...
Mam 34 lata.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 198 gości