u nas bylo cudownie poki on sobie nie uswiadomil,ze mu na mnie za bardzo zalezy
Wtedy zerwal :/
On wie,ze ma lek przed bliskoscia .. Nie wiem czy wiedzial wczesniej, ale teraz wie,bo ostatnio jak sie widzielismy to sie do tego przyznal
Dostal ode mnie ksiazke do czytania, zaczal ja czytac od razu po powrocie ode mnie, ale go zdemotywowala, bo nie jest DDA i nie wiem czy przeczytal czy nie w koncu. On mi powiedzial,ze nie chce sie zmienic
Ale widzisz z jednej strony mowi,ze nie chce sie zmienic a z drugiej czyta od razu to co mu daje do czytania :/
Potem gadalismy tylko raz na gg o uczuciach (bo ja nie lubie takich tematow poruszac na gg) wtedy byl troche pijany i powiedzial mi,ze jakby za mna nie tesknil to by znaczylo,ze w goole mnie nie lubi :/ czyli wmawia sobie,ze mnie tylko lubi :/ A jak zapytalam czemu byl znowu taki kochany dla mnie (nadmieniam ze to mialo byc spotkanie kolezenskie bo on mial mi tylko w czyms pomoc, dwa miesiace po rozstaiu sie ) i czemu byl taki czuly to mi powiedzial,ze tak czul, stesknil sie bardzo, niczego nie ukrywal :/
ehhh trudne to bedzie bardzo wiem, ale on jest cudownym czlowiekiem i dlatego o to walcze