nie umiem zapomnieć

Problemy z partnerami.

Re: nie umiem zapomnieć

Postprzez marta913 » 10 mar 2013, o 18:14

Często się tak dzieje ze osoba która pozostawia w nas nie koniecznie dobry ślad pozostaje w naszej pamięci na bardzo długo. ja tez chce zapisać się na terapię tylko tak jak mowilasz Myszko cięzko o nieodpłatną pomoc w tym zakresie
marta913

Postprzez Myszka77 » 10 mar 2013, o 20:50

MariaAntonina napisał(a):Witaj Myszko,
mam bardzo podobny problem do Twojego. Również nie mogę zapomnieć i wszystko kojarzy mi się z tamtym człowiekiem, z którym byłam kiedyś (minęły ponad dwa lata od tego gdy poszedł w swoją stronę). Nawet założyłam tutaj wątek na forum bo już kompletnie nie wiedziałam co mam robić

ale jak sobie radzisz tzn chodzisz na jakąś terapie?
Myszka77

Postprzez mariusz25 » 10 mar 2013, o 21:45

znasz cos takiego jak slaa, poczytaj pomaga czasami
mariusz25

Postprzez MariaAntonina » 11 mar 2013, o 11:25

Chodziłam dwa lata do psychiatry- rozmowy plus leki. Naprawdę czułam się wtedy dużo lepiej. Terapię zakończyłam kilka miesięcy temu. Na moje nieszczęście człowiek z którego tyle czasu się leczyłam wysłał mi maila i to niezbyt przyjemnego. Wszystko znów zaczęło mi się przypominać. Teraz tak sobie myślę, że po prostu nie przepracowałam jego odejścia do końca. Chcę wrócić na terapię- tym razem być może psychologiczną
MariaAntonina

Postprzez Myszka77 » 11 mar 2013, o 11:37

MariaAntonina napisał(a):Chodziłam dwa lata do psychiatry- rozmowy plus leki. Naprawdę czułam się wtedy dużo lepiej. Terapię zakończyłam kilka miesięcy temu. Na moje nieszczęście człowiek z którego tyle czasu się leczyłam wysłał mi maila i to niezbyt przyjemnego. Wszystko znów zaczęło mi się przypominać. Teraz tak sobie myślę, że po prostu nie przepracowałam jego odejścia do końca. Chcę wrócić na terapię- tym razem być może psychologiczną

no właśnie...ważne jest całkowite odcięcie od tej "osoby", no ale nie masz wpływu na jego maile, sms itp. Możesz założyć filtr w mailu
Myszka77

Postprzez MariaAntonina » 11 mar 2013, o 12:43

Masz rację bo taki filtr to dobra rzecz. Do mnie nawet jakiś czas temu próbował dzwonić. Całe szczęście nie odebrałam tego telefonu...chociaż potem długo zastanawiałam się czego on mógł chcieć ode mnie
MariaAntonina

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach