Witaj
Nie wiem czy ktos Ci na to odpisał , bo przeleciałam pobieżnie, zaznaczasz wiadomosc email i u góry masz opcję spam , wciskasz to i wtedy wszystkie wiadomosci kolejne z tego adresu idą bezpośrednio tam.
A jak nie czytać wiadomosci? Ja własnie swego czasu stosowałam nastepujace myslenie- widzac sms myslałam - to jest osoba, która czerpie siłe z moich porażek , czy zamierzam przekazać mu swoją siłę, której i tak mam juz mało? - po odpowiedzi na to pytanie , nie czytałam sms, ani nie odbierałam telefonu.
Jak z tego wyjść? Ja kiedyś zaczęłam sporo czytać z analizy transakcyjnej, zaczęłam się zastanawiać jakie ja korzyści z tego czerpię lub jaka moja potrzeba jest zaspokajana w tej relacji, to własnie to zatrzymywało mnie przed pójsciem dalej i definitywnym zakończeniem.
Potem zaczęłam pracować nad zaspokojeniem tych potrzeb i facet stawał sie coraz mniej atrakcyjny, az stał się obojetny.
"popatrz jak mi z nią wspaniale, z tobą tak nie było".
Takie wiadomosci o Tobie mógł wysyłać do poprzedniej dziewczyny , na poczatku Waszego związku. Obecna będzie je dostawać za parę lat .