Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez impresja7 » 2 mar 2013, o 20:36

...
Ostatnio edytowano 2 mar 2013, o 20:37 przez impresja7, łącznie edytowano 1 raz
impresja7

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 20:37

Offtopujcie dalej, większa nadzieja, że temat szybciej trafi do kosza ^^
Halal

Postprzez agik » 2 mar 2013, o 20:38

Impresja, przyczepiłaś się do mnie, jak pijawa. W co drugim watku, w którym ktoś Ci zwraca uwagę, wołasz mnie, próbujesz sprowokowac.
Gdzie ja robię rozpierduchę?
Byłam dla kogoś niegrzeczna, niemiła, obraziłam kogoś?
Zadałam pytanie, bo byłam ciekawa opinii, pytanie jak pytanie. Nawet nie takie bardzo osobiste, biorąc pod uwagę wywody autorki. Odniosłam się wyłacznie do treści zawartej w wątku. Jak Halal powiedziała, zę nie odpowie- przestałam drążyc.
Jestem taka sama wszędzie. Tu i tam.
Coś nie mozesz mi darowac tego mojego forum. Tak Ci przeszkadza, że się tak fajnie rozwija? Już Ci kiedyś mówiłam- mam taki cwany komputer, który mi umożliwia pisanie, tam gdzie ja chcę. Z całą pewnością nie Ty jesteś osobą, która mi bedzie mówic, gdzie mam pisac. Jak również- kiedy i co.

Nie sprowokujesz mnie. Po prostu. Tylko się spocisz.
agik

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 20:40

Odniosłam się wyłacznie do treści zawartej w wątku. Jak Halal powiedziała, zę nie odpowie- przestałam drążyc.

Bo sama sobie wszystko dopowiedziałaś jak chcialaś, to co ci będę burzyć twoją wizję ^^
Halal

Postprzez agik » 2 mar 2013, o 20:42

na przykład co sobie odpowiedziałam?
Przypomnisz staruszce?
agik

Postprzez impresja7 » 2 mar 2013, o 20:43

agik napisał(a):hi fajny temat.

Nie odpowiadam na pytanie, bo nie łapię się na widełki :twisted: , ale pogadac mam chęc :)
Zastanowiło mnie, dlaczego tak racjonalizujesz coś, co przecież nikogo nie powinno obchodzic?
Rónie dobrze mogłabyś ( Ty, albo ktoś inny- obojętne) wybierac partnera według innego rzadkiego kryterium- np umiejętności gry na waltorni ( mam nadzieję, zę to instrument muzyczny, hi), oraz o fiołkowych oczach, które to warunki miałyby zostac spełnione łacznie. No i co z tego? Skąd ten przymus uzasadniania swoich kryteriów?
Bo mnie to na przykład szczerze mówiąc- wali, ze chciałaś koniecznie prawiczka. Nie podziwiam Cię jakoś szczególnie z tego powodu, nie wydaje mi się tez to dziwne, czy jakieś niesamowite, ani godne piętnowania, ani też naśladowania. Chcesz i już, przecież to Twój seks nie mój.
A Ty chyba jakąs misję z tego robisz ( napisałam " chyba" ;> zauważyłaś?), piszesz, ze ludzie uważają taki warunek za fanaberię. A cóż Ci to przeszkadza, że komuś się Twój seks nie podoba? Więc dodajesz kolejny argument, o unikaniu chorób, taki racjonalny.

Poza tym piszesz, że ten warunek czystości miałby byc spełniony tylko za pierwszym razem, a co wtedy ( za drugim, czy kolejnym razem) z penisem nasączanym grzybami, bakteriami i wirusami? Po odkażeniu się nada, czy jak?

Bardzo ciekawe :)

jezeli Towje pisanie wyzej jest niewinne ,miłe i empatyczne i nie pozbawione kpiny i złośliwosci ,to jesteś przewrotna i tego nie trawię.
Bo ja jak jestem wredna to nie udaje ,ze jestem miła.
Nie akceptuję ludzi fałszywych.A Ty taka jesteś i dorabiasz sobie gębę najuczciwszej pod słońcem i robisz jeszcze z Halal idiotkę, jak Ci zwraca uwagę i manipulujesz robiąc się na niewiniątko,wypierając ,ze Ty nic złego nie powiedziałas i nic nikomu nei zrobiłaś .Tak działasz wszędzie ,gdzie sie pojawisz.
Fałsz na kilometr,niestrawny
Ostatnio edytowano 2 mar 2013, o 20:52 przez impresja7, łącznie edytowano 3 razy
impresja7

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 20:46

Impresja akurat zacytowała jedną wypowiedź, ale jakakolwiek inna jest pelna złośliwości a potem się obłudnie wybielasz :D nawet taki przykład:
Taka walka o coś... hmmm ;) ... pełna zaangażowania. :D

A co ty wiesz o motywach tego tematu? Gówno- sama sobie dopowiedziałaś ^^
Halal

Postprzez agik » 2 mar 2013, o 21:02

impresja7 napisał(a):Tak działasz wszędzie ,gdzie sie pojawisz.

To wszędzie, czy tylko tu? ;) Zdecyduj się, bo co post, to inna wersja, już nie wiem, na co mam odpowiadac :)
Gdzie jest złośliwośc Twoim zdaniem?
Pisałam o swoich odczuciach, takie jakie miałam i odniosłam się do treści, które zamieściła Halal :) To Halal pisała o chorobach i zakażonym penisie, chciałam wiedziec, czy przyszłościowo temat jest przemyślany, czy obowiązuje teraz i co potem :)
Wiesz, jak się chce znaleźc złośliwośc, to chocbym tylko "dzień dobry" powiedziała i czekoladki kurierem wysłała, to bys spytała, jakim prawem tu a nie na swoim forum :P
Przyssałaś sie do mnie, jak pijawa.
Powtarzam- nie sprowokujesz mnie.

Halal- to była hipoteza :) która w żadnym wypadku nie jest odpowiedzią na pytanie
I skojarzenie z Anią z Zielonego Wzgórza, pewnym takim idealizmem, który mnie rozczulił :)
agik

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:11

Co do tych chorób na penisie czy mnie to nie odrzuca w kolejnych związkach- oczywiście, że odrzuca, ale później trzeba iść na jakieś kompromisy :roll:

A co do tej hipotezy- tutaj każdy wysunął tysiąc pięćset własnych hipotez i nad-interpretacji na mój temat (mojej osoby), co jest mocno wkurwiające- bo obyć się bez personalnych wycieczek jest niemożliwością ^^
Halal

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:17

Poza tym gdzie tu widzisz jakiśidealizm? Naiwny idealizm to byłby gdybym się ładowała pierwszemu lepszemu do łóżka w nadziei na i żyli długo i szczęśliwie- a to jest raczej uciążliwość :roll:
Halal

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 21:18

Halal napisał(a):tutaj każdy wysunął tysiąc pięćset własnych hipotez i nad-interpretacji na mój temat (mojej osoby)

nie pochlebiaj sobie
smerfetka0

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:21

smerfetka0 napisał(a):
Halal napisał(a):tutaj każdy wysunął tysiąc pięćset własnych hipotez i nad-interpretacji na mój temat (mojej osoby)

nie pochlebiaj sobie

A ty nie bądź śmieszna, bo byłaś jedną z pierwszych i oczywiście jest to wszystko na piśmie- wystarczy przerzucić parę stron, hipokrytko ;)
Halal

Postprzez Księżycowa » 2 mar 2013, o 21:23

Ty piszesz o personalnych wycieczkach a sama każdego z osobna częstujesz jakimś pięknym epitetem czego nikt wobec Ciebie nie uczynił...
Nie potrafisz uszanować miejsca, to sobie idź.
Księżycowa

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 21:23

mam wrazenie ze jestes szalona.
smerfetka0

Postprzez Księżycowa » 2 mar 2013, o 21:25

Księżycowa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach