agik napisał(a):Na ba!
Pewnie, ze nie ma
Tylko ja mam cholernie niskie ciśnienie i mi bardzo dobrze robi, jak sobie przeluftuję przeponę
Mnie Halal nie obraża, mnie rozśmiesza
halal czy Ty Dopiero co sie nie przylaczylas do forum ze masz takie info?? Hmmm... Chyba ze nadawalas po innym nickiemHalal napisał(a):To sobie piszcie, rozpierdoliłyście go jak prawie każdy temat na tym forum.
Halal napisał(a):Tak, własnie widać, jak ci wiszę i powiewam- aż nie możesz się oprzeć, by to podkreślać na każdym kroku
limonka napisał(a):halal czy Ty Dopiero co sie nie przylaczylas do forum ze masz takie info?? Hmmm... Chyba ze nadawalas po innym nickiemHalal napisał(a):To sobie piszcie, rozpierdoliłyście go jak prawie każdy temat na tym forum.
Halal napisał(a):Tak, własnie widać, jak ci wiszę i powiewam- aż nie możesz się oprzeć, by to podkreślać na każdym kroku
Halal napisał(a):To sobie piszcie, rozpierdoliłyście go jak prawie każdy temat na tym forum.
Halal napisał(a):Agik, nie ty jedna istniejesz na tym forum i to ty znowu brylujesz w "czytaniu ze zrozumieniem" ^^
Halal napisał(a):Żeby dotarło, że temat zamknięty ^^
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości