Halal to wszystko, co nie jest haram, co jest dozwolone, korzystne. Tak to można powiedzieć ogólnikowo.
O, w polskiej wikipedii jest to nawet, jeśli jesteś zainteresowana
http://pl.wikipedia.org/wiki/Halal
zbyt wiele opcji , czasem nie da sie odpowiedziec tak lub nie
zwlaszcza w pytaniu nr 5
bo mozliwosci moze byc wiele
Halal napisał(a):A dlaczego nie chciałabym nie=prawiczka?? Otóż dlatego:
1. Nie chcę zarazić się nie wiadomo czym, nie po to unikam basenów i innych siedlisk chorób, prasuję bieliznę, dbam o ręczniki by jak najbardziej zminimalizować ryzyko zachorowania w tym newralgicznym miejscu (i nie tylko) żeby jakiś penis miał te wszystkie zabiegi zniweczyć.
2. Jeśli to byłby mój pierwszy raz to dlaczego miałam oddawać chwilę, która dla mnie była wyjątkowa komuś, kto swoją już oddał komuś innemu? Ja komuś powierzam coś niezapomnianego (bo to, co pierwsze, zawsze jest niezapomniane), a on mi rzuca jakieś resztki
Ale jeśli Ty chcesz prawiczka głównie z powodu chorób, to raczej sie mad tym zastanów, bo nawet jak Ci się teraz go uda znaleźć, to jeśli zdarzy Ci sie w życiu, ze koło 40stki się rozwiedziesz i poznasz innego faceta po rozwodzie, który przed małżeństwem był jeszcze w 3 związkach dajmy na to, to możesz mieć kłopot
ja osobiscie rozumiem. mialam takie samo myslenie przed pierwszym i po pierwszym chlopaku. po drugim juz mi sie zmienialo stopniowo. i teraz osobiscie mysle ze nie chcialabym prawiczka, bo ja wiem juz na czym to 'polega', i z prawiczkiem czulabym sie jak nauczycielka z uczniem bez podstaw, osobiscie potrzebuje mezczyzny ktory juz wie jak sie za to zabrac, i nawet jak trzeba go naprowadzic na moje upodobania to jednak jego dzialanie jest juz inne niz prawiczka, moze bardziej i smielsze.
Halal napisał(a):Ja nic nie insynuuję, czy masz jakieś urojenia?
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: eyureno i 302 gości