Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez Sansevieria » 1 mar 2013, o 22:49

Nie przesadazaj, Księżycowa. Są jeszcze "rezerwaty" . Prawiczka w stosownym wieku najłatwiej znaleźć wśród wyznawców islamu, ale i u chrześcijan się zdarzają.
Sansevieria

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 22:49

To było bardzo niestosowne i niegrzeczne.

Bo było grzeczne najeżdżanie na mnie, że śmiałam określić jakiś limit wieku ;) jak widać, tutaj się każdy przypierdala do najmniejszej drobnostki.
Ale gdzie takiego znajdziesz? No chyba, że byś szukała w tych, co im czegoś brak, jak to wcześniej określiłaś a przecież to nie samiec ,,krwisty" i nastaje jakiś konflikt w tym momencie.

Ja całe szczęście nie mam już tego problemu, bo znalazłam mojego w wieku, w którym jeszcze jest dość duża szansa poznania prawiczka :)
Halal

Postprzez Honest » 1 mar 2013, o 22:53

Halal napisał(a):
To było bardzo niestosowne i niegrzeczne.

Bo było grzeczne najeżdżanie na mnie, że śmiałam określić jakiś limit wieku ;) jak widać, tutaj się każdy przypierdala do najmniejszej drobnostki.
.

A to było bardzo prostackie i niedojrzałe. I odniosłam wrażenie, ze to ty atakujesz, nie inne osoby.
Honest

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 22:54

Prawiczka w stosownym wieku najłatwiej znaleźć wśród wyznawców islamu

O ile nie stać go było wcześniej na inną żonę...

honest- daruj sobie ;)
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 22:54

Sansevieria napisał(a):Nie przesadazaj, Księżycowa. Są jeszcze "rezerwaty" . Prawiczka w stosownym wieku najłatwiej znaleźć wśród wyznawców islamu, ale i u chrześcijan się zdarzają.

Ty poważnie?
Ja bym nie wpadła, że coś takiego może istnieć, bo przecież każdy szuka wśród ludzi, których się obraca a przynajmniej większość. No i w tej większości chyba jest trudniej.
Księżycowa

Postprzez Sansevieria » 1 mar 2013, o 22:58

Jeśli dla kogoś to akurat jest warunkiem koniecznym to chyba powinien szukać tam, gdzie ma największe szanse znalezienia. :)
Sansevieria

Postprzez Honest » 1 mar 2013, o 22:59

Sansevieria napisał(a):Nie przesadazaj, Księżycowa. Są jeszcze "rezerwaty" . Prawiczka w stosownym wieku najłatwiej znaleźć wśród wyznawców islamu, ale i u chrześcijan się zdarzają.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Honest

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 23:04

Sansevieria napisał(a):Jeśli dla kogoś to akurat jest warunkiem koniecznym to chyba powinien szukać tam, gdzie ma największe szanse znalezienia. :)

Jak zalezy to pewnie. Lepsze to niż pytanie na ,,dzień dobry" - jesteś prawiczkiem ? Nie? Aha... to sorry :D
Ja po prostu nie miałam pojęcia, że takie ,,rezerwaty" istnieją po prostu.
Księżycowa

Postprzez smerfetka0 » 1 mar 2013, o 23:05

Halal bardzo nie mila jestes.

Co w tym zlego ze mezczyna mial 5 partnerek seksualnych w wieku powiedzmy 30 lat ?

I dlaczego nie powinien on miec zadnej ? (Bo rozumiem ze skoro nie popierasz duzego (o ile to duze juz jest) doswiadczenia to twoim zdaniem takiego miec nie powinien)

Oraz co jest w zlego w sypianiu nie z mezem, a chlopakiem,z ktorym ma sie jakis tam juz staz zwiazku ? nie mowmy o skrajnych przypadkach i zaliczaniu sobie na kazdej imprezie w weekend jakiegos pana.
smerfetka0

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 23:06

Lepsze to niż pytanie na ,,dzień dobry" - jesteś prawiczkiem ? Nie? Aha... to sorry :D

no szkoda, że tak się nie da :roll: oszczędziłoby to dużo niepotrzebnych wysiłków :roll:
Halal

Postprzez Honest » 1 mar 2013, o 23:07

Halal napisał(a):
Lepsze to niż pytanie na ,,dzień dobry" - jesteś prawiczkiem ? Nie? Aha... to sorry :D

no szkoda, że tak się nie da :roll: oszczędziłoby to dużo niepotrzebnych wysiłków :roll:

Myśle, że ważniejsza od przeszłości seksulnej jest osobowośc i dojrzałość. Popracuj nad swoimi atrybutami, bo to nieodzowny elemnt do stworzenia związku :mrgreen:
Honest

Postprzez smerfetka0 » 1 mar 2013, o 23:09

i kiedy to niby kobiete mozna nazwac o lekkich obyczajach ? czy 6 w wieku 23 lat to juz sie puszcza ? :shock:
smerfetka0

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 23:11

Smerfetka- niemiła? Zadałam normalne pytanie, a że ludzie się zaczęli pienić, to odpowiadam- wiadomo, że będziecie się wzajemnie wybielać, bo dłużej jesteście na tym forum- ale i beze mnie tu co krok były, są i będą awantury- to mówi samo za siebie :D

A dlaczego nie chciałabym nie=prawiczka?? Otóż dlatego:
1. Nie chcę zarazić się nie wiadomo czym, nie po to unikam basenów i innych siedlisk chorób, prasuję bieliznę, dbam o ręczniki by jak najbardziej zminimalizować ryzyko zachorowania w tym newralgicznym miejscu (i nie tylko) żeby jakiś penis miał te wszystkie zabiegi zniweczyć.
2. Jeśli to byłby mój pierwszy raz to dlaczego miałam oddawać chwilę, która dla mnie była wyjątkowa komuś, kto swoją już oddał komuś innemu? Ja komuś powierzam coś niezapomnianego (bo to, co pierwsze, zawsze jest niezapomniane), a on mi rzuca jakieś resztki

A dalej nie będę tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiecie :)
Halal

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 23:12

mysle halal ,ze zadalas zbyt duzo pytan jak na jeden raz stad to zamieszanie

:bezradny:

zbyt wiele opcji , czasem nie da sie odpowiedziec tak lub nie

zwlaszcza w pytaniu nr 5

bo mozliwosci moze byc wiele
....
swoja droga skoro mowa o islamie... masz cos wspolnego z Islamem ?

bo Twoj nick kojarzy mi sie z kurczakiem halal :)
(bez urazy ;) )
caterpillar

Postprzez Honest » 1 mar 2013, o 23:13

Lepiej poczytaj o nerwicy natręctw, a nie o prawiczkach...
Honest

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach