Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 19:06

wiem ,ze sa takie dzieczyny ,ktore desperacko potrzebuja stracic dziewictwo i maja gdzies z kim i gdzie
to zrobia

sa dziewczyny dla ktorych seks wiaze sie z uczuciami , miloscia ,jakims poczuciem bezpieczenstwa.

i sa dziewczyny , ktore decyduja sie na taki krok w zaleznosci od tego jak bardzo sa pijane
caterpillar

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 19:07

A jeżeli jest jeszcze inny typ- dziewczyny, które obsesyjnie myślą o tym, że pierwszy raz musi być z osobą, która wcześniej nikogo nie miała? Czy dla takich jest jakakolwiek nadzieja? :o
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 19:11

Halal napisał(a):
HPV się może przyplątać bez ,,przygód" .

Dobra, ale to zwiększa prawdopodobieństwo zachorowania, a po co się świadomie narażać, to tak, jakby włożyć rękę do wrzątku, bo ee tam, zawsze przy gotowaniu może mi się zdarzyć oparzenie :shock:

Pytasz czy nas brzydzi u faceta duże doświadczenie. Nie tyle same ryzyko zarażenia się by mnie odrażało, co sam fakt, że ilość gigantyczna, której bym nie tolerowała. Co za tym idzie w głowie pewnie pojawia się myśl o bakteriach jak się człowiek dowiaduje ile ,,tego" było. Ale pierwsze odrzucenie u mnie powoduje sama świadomość ilości. Poza tym, nie mam pewności, bo nie sprawdzałam ale zakładam, ze nawet tacy kolesie jednak się zabezpieczają. Nie wiem jak jest, bo obce mi takie relacje ale gdyby tak z a każdą zaliczał wpadkę? Przedszkole mógłby założyć chyba...

A co do ,,pierwszego razu" to ja miałam z chłopakiem, który też miał pierwszy i jakoś wolałabym jednak faceta doświadczonego. Myślę, ze mógłby zapewnić mi więcej poczucia bezpieczeństwa.
Księżycowa

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 19:12

aa no pewnie :)
mysle ,ze to dosc powszechne u tego typu osob ,zwlaszcza u facetow prawiczkow

wiadomo , wowczas nie musisz obawiac sie poronania albo tego ,ze idzie ci kiepsko .

ja miala to "szczescie' ,ze zrobilam to z rowniez prawiczkiem
ale za moich czasow po ziemi chadzalo duuzo dziewic i prawiczkow ..a potem wymarly ..jak dinozaury :D

ale szczerze ? nie wiem czy to tak super

jesli mialabyb do kogos zaufani i kochalabym go chyba jego doswiadczenie bylo by wrecz na plus .
caterpillar

Postprzez Sansevieria » 1 mar 2013, o 19:30

caterpillar napisał(a):ale za moich czasow po ziemi chadzalo duuzo dziewic i prawiczkow ..a potem wymarly ..jak dinozaury

Zajrzyj na tzw. fora katolickie, tam jest rezerwat :lol:
Sansevieria

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 19:32

No właśnie szkopuł w tym, że albo ortodoksy potem zostają, albo niestety... ludzie pozbawieni chyba piątej klepki, skoro nie uwinęli się do tego czasu ze związkiem ;(
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 19:38

Halal napisał(a):albo niestety... ludzie pozbawieni chyba piątej klepki, skoro nie uwinęli się do tego czasu ze związkiem ;(

A mi się to stwierdzenie nie podoba. A jak ktoś ma problem z niesmiałością albo inny, to wychodzi na to, że mu piatej klepki brakuje.
NIe fajnie to zabrzmiało...
Księżycowa

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 19:40

Poza tym, nie mam pewności, bo nie sprawdzałam ale zakładam, ze nawet tacy kolesie jednak się zabezpieczają.

Myślę, że jednak często nie, bo nawet wśród prostytutek są takie, które za dopłatą zrobią "to" bez prezerwatywy, więc jednak zdarzają się wielbiciele sportów ekstremalnych... Poza tym wielu facetów nie lubi tego robić "Z prezerwatywą", bo motywują to tym, że dla nich to jak lizanie lizaka przez szybę :|

Księżycowa, nie oszukujmy się- jak chłop pierdoła, to kobieta nie chce mieć dużego dziecka tylko pełnokrwistego samca. Niestety, ale nieśmiałe osoby są dyskryminowane i to z własnej winy, bo kto będzie czekał na taka osobę? Nie nadążasz- odpadasz i takie są brutalne prawa tego świata :( i mówi Ci to osoba z fobią społeczną, która zna problem od podszewki...
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 19:47

Halal napisał(a):
Księżycowa, nie oszukujmy się- jak chłop pierdoła, to kobieta nie chce mieć dużego dziecka tylko pełnokrwistego samca. Niestety, ale nieśmiałe osoby są dyskryminowane i to z własnej winy, bo kto będzie czekał na taka osobę? Nie nadążasz- odpadasz i takie są brutalne prawa tego świata :( i mówi Ci to osoba z fobią społeczną, która zna problem od podszewki...

Ok. tylko sądzę, że nie trzeba zaraz kogoś obrażać w taki sposób. Razi mnie jak ktoś pisze, że brak piątej klepki komuś jak ta osoba może mieć depresję z powodu nieśmiałości.
To, co wyżej napisałaś tak działa ja sie zgadzam, tylko jeśli jak to okresliłaś samiec nie jest ,,pełnokrwisty" to nie znaczy, ze zaraz trzeba w taki sposób określać.
Księżycowa

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 19:55

O jezu, jezu, naprawdę masz problem- napisałam dosadnie, by zobrazować, jak to wygląda i tyle, poza tym nawiasem mówiąc tak, uważam to za pewnego rodzaju upośledzenie, na pewno nie czuję się normalna nie potrafiąc prowadzić tak oczywistej rzeczy, jak życie towarzyskie- i takie osoby mają coś ze sobą nie w porządku. Jak Tobie to nie odpowiada to nie, trudno- ale temat jest o czym innym.
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 19:58

Wiesz, ja nie mam problemu. Nie gorączkuj sie tak. Za to weź pod uwagę, że takim dosadnym stwierdzeniem możesz kogoś urazić. Warto pamiętać co i jak się mówi i tylko o to mi chodzi. Nie chcę się czepiać przecież...
Księżycowa

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 20:01

Nie chcesz się czepiać, ale to robisz, co zresztą jest normą na tym forum- wątpię, by kogokolwiek obeszło moje zdanie na ten temat, bo kim ja jestem dla takiej osoby? Tylko nieznanym nickiem z forum. Poza tym nie piszę do nikogo personalnie tylko opisuję dane zjawisko, a czy ktoś się z tym identyfikuje, to już jego problem, więc nie musisz występować z wyprzedzeniem w roli adwokata ;) Nadgorliwość?
Halal

Postprzez mahika » 1 mar 2013, o 20:06

Ale że co, jak ktoś nie jest w związku to mu brak piątej klepki?
mahika

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 20:07

Ani nadgorliwość ani etat adwokata ;)
Po prostu pomyślałam, że zwyczajnie weźmiesz to pod uwagę a nie wyskoczysz na mnie. Napisałam odczucie, które może wg mnie Ci się przydać...
Ja też nie odebrałam personalnie tego, bo czemu niby? Nie mam problemów na tym tle akurat. Tyle, że ogólnie zabrzmiałoby to nie miło i lekceważąco wobec osoby, która miała by problem i mogłaby to tak odebrać persoanlnie, wiec napisałam, ze jest to rażące i tyle. Nic więcej nie mam w tym temacie do powiedzenia.
Księżycowa

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 20:08

Nie. Że jak ma 50 lat i nigdy nie miał kobiety, chociaż jest heteroseksualnym samcem i chciałby być w związku, ale nigdy nie potrafił sobie zorganizować, to świadczy, że coś z nim jest po prostu nie tak. Ma zaburzenia społeczne czy psychiczne. To chyba na logikę idzie, nie?? Człowiek bez żadnych dysfunkcji potrafi sobie poradzić.

Uściślając- nigdy nie miał jakiegokolwiek kontaktu seksualnego z kobietą (bo mogą być i tacy, którzy mieli dużo kontaktów seksualnych, a zadnego związku- a mi chodzi o prawiczków. Którzy z kobietami zero. NULL.)
Halal

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach