Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 17:38

Jak był temat, to przepraszam, przejrzałam na szybko forum, ale jak tematy są zatytułowane typu "pomocy" itp, to trudno się zorientować, jaka będzie treść- więc jakby co to poproszę linka, a chcę na szybko zadać pytanie, bo mnie to nurtuje.

Pytanie jest DO KOBIET, bo męzczyźni to wiadomo, jakie mają zdanie na ten temat.

Powiedzcie proszę, co sądzicie o tym, co zawarte w temacie, najlepiej, żeby były to kobiety w wieku 18-26 lat, bo później to już wiadomo, że zmieniają się priorytety, spojrzenie na świat... i już nie ma cnotliwych... :P

Bez napinki, na luzie :D czekam na odpowiedzi !!!! :P
Halal

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 18:34

odpowiedzialabym ale sorry juz sie nie lapie w twoj przedzial wiekowy :roll:

a swoja droga co znaczy ,ze po 30 ma sie inne priorytety?
ze bierze sie wszystko jak leci?
caterpillar

Postprzez mahika » 1 mar 2013, o 18:38

Cat, nie jest się cnotliwym :mrgreen:
nie doczytałas? :twisted:
mahika

Postprzez mahika » 1 mar 2013, o 18:44

A dlaczego nurtuje Cię takie cos?
mahika

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 18:45

To skoro się nie załapałaś na mój ścisły przedział i mówisz, że nie masz nic do powiedzenia- to po co piszesz?? :wink:

Wszystko jest w temacie. Ale jeśli komuś trzeba dodatkowo tłumaczyć- proszę. Po trzydziestce raczej ludzie myślą już innymi kategoriami, nie patrzą na to, czy ktoś jest "nietknięty" czy nie, bo już po prostu to się nie zdarza... Poza tym tu już są inne, dojrzalsze priorytety. Ale widzę, że przy kobietach nie można nawet pisnąć słówkiem o jakichś granicach wiekowych, bo to się ociera o newralgiczny punkt :lol:

Mahika- z ciekawości pytam (:
Ostatnio edytowano 1 mar 2013, o 18:46 przez Halal, łącznie edytowano 1 raz
Halal

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 18:46

Obrazek

no kuzwa! :twisted:
caterpillar

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 18:47

Duże doświadczenie, to pojęcie względne wg mnie. Dla każdego duże doświadczenie będzie oznaczać coś innego.
Natomiast jedyne co mnie odrzuca jeśli o ten wątek chodzi, to jak facet się wręcz puszcza. Jakkolwiek to brzmi. Bywają tacy, co zaliczają non stop, na każdej imprezie albo po każdej ,,pierwszej randce" Biorąc pod uwagę, że tych ,,pierwszych" randek jest mnóstwo, jedna za drugą.
To jest paskudne wg mnie.

Wiadomo, że nie każdy pochwali się samymi długotrwałymi związkami (tu by mnie nic nie brzydziło, bo skąd można wiedzieć czy nam sie z kimś ułozy czy nie? Poza tym jesteśmy ludźmi w końcu tylko).
Jak się komuś trafi przygoda no to cóż... nic takiego, byle nie w takiej częstotliwości jak napisałam powyżej... albo przelotna znajomość.
Księżycowa

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 18:48

Chodzi mi o to, czy nie brzydzicie się grzybicy, HPV... i innych wymoczków.... Bo o kwestiach hmm... moralno- obyczajowych to już nie śmiem wspominać, taki ten świat wyzwolony.. ;) Poza tym wiadomo, że nie każdemu się ułoży związek, to co- ma być potem skreślony z "rynku matrymonialnego"? To by się świat wyludnił...
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 18:50

]Aha... a w niedługo kończę 23 lata i nie oczekuję ,,dziewictwa" i cnoty od facetów, wiec to chyba nie kwestia wieku jednak :wink:

Halal napisał(a):Chodzi mi o to, czy nie brzydzicie się grzybicy, HPV... i innych wymoczków.... Bo o kwestiach hmm... moralno- obyczajowych to już nie śmiem wspominać, taki ten świat wyzwolony.. ;)

HPV się może przyplątać bez ,,przygód" .
Księżycowa

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 18:52

HPV się może przyplątać bez ,,przygód" .

Dobra, ale to zwiększa prawdopodobieństwo zachorowania, a po co się świadomie narażać, to tak, jakby włożyć rękę do wrzątku, bo ee tam, zawsze przy gotowaniu może mi się zdarzyć oparzenie :shock:

Czytałam na jakimś forum, że kobieta ostrzegała przed jakimś facetem poznanym na portalu randkowym, mówiąc, że już pół roku nie może się wyleczyć z grzybicy, jaką ją zaraził- już pomijając, czy to prowokacja czy nie, ale poteoretyzujmy ,że prawda :mrgreen: to po co się narażać z takim niesprawdzonym facetem, wpuszczać do alkowy, FUJ!!!!
Ostatnio edytowano 1 mar 2013, o 18:54 przez Halal, łącznie edytowano 1 raz
Halal

Postprzez woman » 1 mar 2013, o 18:53

Nie ma to jak chłopak z "dużym doświadczeniem" szuka dziewicy i jeszcze robi ankietę, bo nie wie czy się przyznać czy nie :D

Popieram księżycową, jeśli r.cha co się rusza w imię zasady potwór nie potwór, byle miał otwór, to się brzydzimy,(a raczej brzydziłam, bo nie łapię się w widełki wiekowe :)) ale pamięć jeszcze mam dobrą :D
Jeśli natomiast był w kilku związkach dłuższych niż jedna noc, to spoko.
woman

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 18:56

no nie wiem , ja nie rozumiem tych granic w ogole :bezradny:

ale jesli chcesz to powiem

ze dla mnie granica by byla ilosc lasek w zyciu faceta i nie chodzi o to ,ze bym sie go brzydzila
bo
jesli maialabym miec go dla sexu to wazne by bylo dla mnie czy ma zdrowa "koncowke" .

jesli dla powaznego zwiazku to obaiawialbym sie czy facet ,ktory ma za soba wiele zwiazkow lub przygod
jest w ogole w stanie zbudowac trwaly zwiazek ze mna .

wiec tu nie chodzi o obrzydzenie ale o obawe czy emocjonalnie wszystko z nim ok.

widzisz ja znalam chlopaka ,ktory po 2 tygodniach zwiazku juz chcial sie zenic ,bo dla niego 2 tyg to byl mega dlugi okres bycia z kims

w tygodniu potrafil krecic z 2 laskami na raz , co tydzien mial inna badz inne .
mialam z nim do czynienia jakies 1,5 roku wiec mozesz sobie bliczyc ile lasek obrocil w tym czasie :?

wiec moze warto doprecyzowac tez co znaczy duze doswiadczenie
caterpillar

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 18:56

A jeśli to Wasz pierwszy raz... to nie przeszkadza Wam, że dla faceta będziecie zaledwie kolejną na liście...? Wiem, że to głupie pytania, ale kto pyta nie błądzi!!! :D

C-r- własnie ujęlaś wszystko w tym poście, o co mi chodziło idealnie :)
Halal

Postprzez mahika » 1 mar 2013, o 19:03

Halal napisał(a):A jeśli to Wasz pierwszy raz... to nie przeszkadza Wam, że dla faceta będziecie zaledwie kolejną na liście...?

Z takimi nigdy nie sypiałam,
a pierwszy raz był z kims komu bardzo ufałam.
mahika

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 19:04

Ujęłam to gruboskórnie i powierzchownie, ale chodziło mi też o takiego, który was kocha, myśli o Was poważnie, bla bla bla... tylko ogólnie np. wcześniej mu nie wyszło z inną i jesteś np. dla niego druga, bo tak wyszło, a on dla Ciebie jest pierwszy : x
Halal

Następna strona

Powrót do Problemy w związkach