ostrzegaj jak żartujesz
wiem, wiem, tak się mówi
caterpillar napisał(a):no wlasnie ,nie ma nic przeciwko ,ze ktos ma dziecko po 30
ale ja ciesze sie ,ze mi sie przytrafilo wczesniej .. z roznych wgledow .
limonka serio zaczelas w wieku 30 lat ? wow
to ,zes chyba nadrobila stracone lata
a jak go unikasz i dlaczego?smerfetka0 napisał(a):tez mysle ze to co mamy w metryce ma sie nijak do tych spraw. ja czuje sie psychicznie gotowa na to juz od dawna, ale inne sprawy nie sa jeszcze gotowe, ja to wiem, ale to jest tak silne ze sobie nie radze, a w konsekwencji ? czasem musze unikac partnera.
mahika napisał(a):Chyba żartujesz, że nie żartujesz z tym, że żartujesz!
Jesteś wspaniała!
limonka napisał(a):a jak go unikasz i dlaczego?smerfetka0 napisał(a):tez mysle ze to co mamy w metryce ma sie nijak do tych spraw. ja czuje sie psychicznie gotowa na to juz od dawna, ale inne sprawy nie sa jeszcze gotowe, ja to wiem, ale to jest tak silne ze sobie nie radze, a w konsekwencji ? czasem musze unikac partnera.
smerfetka0 napisał(a):limonka napisał(a):a jak go unikasz i dlaczego?smerfetka0 napisał(a):tez mysle ze to co mamy w metryce ma sie nijak do tych spraw. ja czuje sie psychicznie gotowa na to juz od dawna, ale inne sprawy nie sa jeszcze gotowe, ja to wiem, ale to jest tak silne ze sobie nie radze, a w konsekwencji ? czasem musze unikac partnera.
nie ufam czasem rozsadkowi, jak czasem jest ochota a caly dzien mi sie kreci wokol mojego przyszlego dziecka jak wariatce.
boli mnie glowa powiedzmy
i wszystko za jedyne 10$Bianka napisał(a):no właśnie widzę fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości