Dla mnie to jest jakieś niezdrowe mieszanie psychologii z duchowoscią
parnasus napisał(a):JosiJesli z takiego wychodzisz zalozenia, to rzeczywiscie nie mamy o czym mowic...
Myślę że mamy bo to forum jest pierwszym kontaktem z alkoholikiem i warto zwracać uwagę co się pisze.
parnasus napisał(a):Podawałem wcześniej link do programu Smart Recowery który uważam jest o wiele bardziej realny niestety w Polsce ruch jeszcze nie działa .
Sansevieria napisał(a):Dla mnie to jest jakieś niezdrowe mieszanie psychologii z duchowoscią
Sansevieria napisał(a):Wcale Ci sie nie dziwię, Parnasus, że jako osoba niewierząca miałeś dyskomfort związany z tym, co powyżej zacytowane. Moze Cię zaciekawić to, że wierzący katolik też by miał dyskomfort z tym związany... i to spory. Dla mnie to jest jakieś niezdrowe mieszanie psychologii z duchowoscią
Moze odnies sie konkretnie co ci sie nie podoba w podziale Jelinka badz innych ktore przetlumaczylam, to wtedy ja bede mogla sie odniesc
mahika napisał(a):Sansevieria napisał(a):Dla mnie to jest jakieś niezdrowe mieszanie psychologii z duchowoscią
A z czym jest zdrowe mieszanie duchowości?
Księżycowa napisał(a):mahika napisał(a):Sansevieria napisał(a):Dla mnie to jest jakieś niezdrowe mieszanie psychologii z duchowoscią
A z czym jest zdrowe mieszanie duchowości?
A nie chodzi o to, żeby w ogóle nie mieszać?
josi napisał(a):
chyba nie, bo jak mozna byc troche katolikiem a troche nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości