jak naprawic błąd??jak sie z tym uporać

Dorosłe Dzieci Alkoholików.

Postprzez mala20 » 2 mar 2008, o 18:04

---------- 16:58 02.03.2008 ----------

Witam was chciałam do was napisać bo dreczy mnie pewna myśl mianowicie chodzi o ex chłopaka mam wyrzuty strasznie sumienia ze wtedy co wczesniej wam pisałam poszłam z nim do łokza :( czuje ze juz w oczach jego straciłam wszysko i jako kolezanka jest juz dlamnie objetny myśle ze bardzo zle postapiłam wtedy i jzu tego błedu nie naprawie ..:(:( nie poznaje go juz tak nie piszemy ze soba ani nic jest bardziej oziebły gdy ja staram sie byc miła dla niego i jednak nawet nie ma sensu byc miła bo nic to niezmienia czuje ze on byc moze mnie niecierpi,nieznosi tylko niechce moze mi tego wprost powiedziec niemam pojecia co myślec :(

---------- 17:04 ----------

niewiem czy dda tak musi miec ze jak jest wspołozaleznione od partnera to pojdzie do łózka mimo wszysko :( czuje sie teraz odrzucona bardzo :( niewiem czy on tez tak sie zachowuje wobec mnie bo jest alkoholikiem i jest raz objetny raz nie i na zmiane niemam pojecia :(
mala20

Postprzez bunia » 5 mar 2008, o 14:53

Nie szukaj milosci,bliskosci przez seks - moze w tym jest problem....pozatym zastanow sie jesli to alkoholik jak piszesz...zadna przyszlosc :cry:
Pozdrowka :D
bunia

Powrót do DDA