---------- 16:36 02.03.2008 ----------
jokasica napisał(a):Powiedział, ze chce abym była szczesliwa z kims...ze moj chłopak bedzie najszczesliwszym facetem na swiecie.
Mój ex też mi tak kiedys powiedział.
Nie wiem Jokasico, by moze On inaczej to rozstanie przeżywa. łatwiej?? Dlatego nie problem dla niego by sie od czasu do czasu dowiedziec, co słychac.
A wizytą w Twoje urodziny , z kwiatami, i z prezentem. Nie wiem co chciał osiągnąc. Myslał O SOBIE, bo chciał Cie zobaczyc nie baczac na konsekwencje takiej wizyty.
Zdaje sobie sprawę że nie moze z Tobą byc a ta wizytą chciał Ci okazac ze nie jestes mu obojętna. Ale Jokasico, realnie patrząc - to nie oznacza że on chce wrócic. I twoja walka o niego by nic nie zmieniła. Sprawi tylko że więcej czasu zajmie Ci odzyskiwanie równowagi.
---------- 16:39 ----------jokasica napisał(a):ja ten wypad planowalam ze znajomymi juz od miesiąca....tam mam najblizej.....mam sentyment do tego miejsca...Nie bede patrzec w miejsca w ktorcyh on moze byc....bede unikac. Byc moze wcale go nei zobacze
Jak chcesz to jedź, ale jestem prawie pewna ze podświadomie będziesz sie rozglądac czy On jest, a gdy już go zobaczysz to będziesz wodzic wzrokiem za nim. Wierz mi, miałam tak na imprezach. Ale jesli idziesz na impreze z dobra ekipą, ale najlepiej jesli bedzie tam też jakis dobry Twój kolega, to będziesz potrafiła bawic sie w ich gronie, nie mysląc o tamtym.