Winogronko7 napisał(a):Planując ciążę, mężczyzna co najmniej 3 miesiące wstecz nie powinien spożywać alkoholu. Spermatogeneza trwa około trzech miesięcy.
wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!
ale jestem niawna...........
Winogronko7 napisał(a):Planując ciążę, mężczyzna co najmniej 3 miesiące wstecz nie powinien spożywać alkoholu. Spermatogeneza trwa około trzech miesięcy.
impresja7 napisał(a):moze to ci pomoże powstrzymać sie przed płodzeniem z nim dzieci
http://www.youtube.com/watch?v=gFveBghmIBE
Derka napisał(a):Napisz cos o swoich mozliwosciach odejscia, czy technicznie to jest wykonalne? Pracujesz i jestes w stanie siebie utrzymac? Czy masz gdzie sie zatrzymac? Czy Twoja rodzina, przyjaciele beda Cie wspierac? Zobaczmy, jakie masz mozliwosci
Twoje zycie to faktycznie pieklo... Nawet w polowie moje takie nie bylo. Ja bylam z moim, bo czulam sie potrzebna, ze sobie beze mnie nie poradzi, podobnie Tinn.
Jedno wiem na pewno, dopoki swojego zycia nie zmienisz sama, nawet jesli tego nie czujesz w tej chwili na 100%, to nic sie NIGDY nie zmieni, chyba ze na gorsze. Czy on Cie bije?
napoleonka77 napisał(a):wlasnie,dlaczego ja w takiej sytuacji chce miec dziecko z kims ,kto mnie krzywdzi.a przede wszystkim ,kto nie jest odpowiedni by byc tata.moze ja tez nie powinnam miec potomstwa//
impresja7 napisał(a):napoleonka77 napisał(a):wlasnie,dlaczego ja w takiej sytuacji chce miec dziecko z kims ,kto mnie krzywdzi.a przede wszystkim ,kto nie jest odpowiedni by byc tata.moze ja tez nie powinnam miec potomstwa//
Bo sie boisz ,że masz już 36 lat i to ostatni dzwonek.
Boisz sie samotności,która wcale nie musi Cię dotyczyć.
Warto okiełznać ten lęk i im szybciej zmienisz życie tym prędzej będziesz mogła poznać kogoś ,z kim warto mieć rodzinę.tkwienie przy obecnym partnerze zabiera ci najlepsze lata życia.
Derka napisał(a):Mam dwa pytania:
Dlaczego myslisz, ze MU ulatwisz zycie?
Dlaczego myslisz, ze mu ULATWISZ zycie?
...odchodzac? Teraz, mieszkajac z nim, zycie mu utrudniasz?
Derka napisał(a):No dobra, a on pracuje? Za co pije?
mysle ,ze odchodzac,polepszam mu warunki do picia-nie gderam ,nie marudze ,nie placze.rewelacyjne warunki do picia.a poza tym ,to ja wtedy sie tulam.a on -w najlepsze w naszym mieszkaniu.....
napoleonka77 napisał(a):szkoda tylko ,ze ta wiedza nie idzie w parze z moim dzialaniem.ale licze ,ze tylko chwilowo.ze jakis czas zaczne postepowac tak ,jak powinnam dawno temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości