---------- 21:36 28.02.2008 ----------
czuje sie nawet inna od wszyskich czasem nawet bym nie chciała byc kolezanka dla niego nawet to przerwac
bo nawet sam fakt boli ze on sobie bedzie z kazda inna ... a ja cały czas sama widze ze cos w zyciu jest moim nie tak on szaleje bawi sie tu jest tam tu gdzies indziej i musze zaciskac zeby i nie pokazywac ze mnie cos to boli ... a ja nawet niemam gdzie iśc ... do kogos wszysko utraciłam
:( i miłość ,i ludzi to boli mnie bardzo moze mi sie zdaje a moze tak jest ze rózni mnie uwazaja za cos dziwnego ze cały czas wdomu siedze do nikogo nie wyjde a tu nawet niema do kogo niema tego co kiedys było
:( i jestem sama jeszcze wstydze sie przed kims tego życia jak zyje ............bo to nawet nie można nazwac zyciem to jest jakies niewiem tragiczne ....
:(
---------- 21:44 ----------
a co do alkoholika to ciesze sie ze z nim nie jestem ale i tak nie cieszy mnie to ze jestem kolezanka wogole chciałąbym by nie wiedział co sie dzieje w moim życiu
:( ze jest tak beznadziejne umnie a uniego takie wesołe i rozrywkowe życie
:( i co ma klamac go ze świetnie sie bawie imprezuje jak wcale tak nie jest
sam nawet mi napsiał ostanio ze co tak w domu cały czas siedze i odrazu pomyślam ze ma mnie za jakies dziwadło wogole
:( czuje ze naprawde lepiej z niczym nie bedzie .....ja moze jestem jakas inna