biscuit napisał(a):staram się zrównoważyć jedynie głosy obrońców RODZINY
zabierając głos jedynie w aspekcie zmuszania się do seksu
że to nie jest z korzyścią dla psychiki JEDNOSTKI ją tworzącej
mahika napisał(a):napisałaś teże że koleżanki ją do tego namawiają, a ja nie doczytałam jakie kolezanki
karla_t napisał(a):o nawet jakbym chciala z nim tak szczerze, szczerze pogadac to wiem ze to moze pogorszyc nasza sytuacje, jesli ja mu to wszystko powiem co mysle, to on zapewno powie zebym go zostawila ze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy
mahika napisał(a):karla_t napisał(a):o nawet jakbym chciala z nim tak szczerze, szczerze pogadac to wiem ze to moze pogorszyc nasza sytuacje, jesli ja mu to wszystko powiem co mysle, to on zapewno powie zebym go zostawila ze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy
A to ty tego nie chcesz?
karla_t napisał(a):mahika napisał(a):karla_t napisał(a):o nawet jakbym chciala z nim tak szczerze, szczerze pogadac to wiem ze to moze pogorszyc nasza sytuacje, jesli ja mu to wszystko powiem co mysle, to on zapewno powie zebym go zostawila ze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy
A to ty tego nie chcesz?
ja sie tego cholernie boje, bo jak tu powiedziec drugiej polowce, ze sie go juz nie kocha tak jak wczesniej???
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości