impresja7 napisał(a):ale Ty nie powinnaś z tego powodu szaleć 5 dni i dopiero po 5 dniach Cie wściekłość puszcza
A dlaczego NIE POWINNA? I kto ma decydować, co Księżycowa powinna, a czego nie?
impresja7 napisał(a):ale Ty nie powinnaś z tego powodu szaleć 5 dni i dopiero po 5 dniach Cie wściekłość puszcza
Mam wrażenie impresja (w tym i w poprzednich wpisach), że jesteś zwolenniczką zasady "nie mów nikomu, co się dzieje w domu". Mam rację?impresja7 napisał(a):Jak Ci źle powtarzam to zmień to! Odetnij sie od źródła krzywdy ,jezeli uważasz ,że taka Cię spotyka(...) Miej godność i zmień to co Cię rani ,albo zamiknij dziób i nie rzygaj we własne gniazdo.
Justa napisał(a):Mam wrażenie impresja (w tym i w poprzednich wpisach), że jesteś zwolenniczką zasady "nie mów nikomu, co się dzieje w domu".
Justa napisał(a):Sama wychowywałam się w rodzinie, w której ojciec nadużywał alkoholu - i akurat mnie dało to takie podwaliny, żeby wymagać od siebie właśnie więcej pracy (a nie tłumaczyć jakichś schiz "trudnym dzieciństwem").
biscuit napisał(a):nie wiem wogóle skąd się wzięła tutaj opinia
że dda to luzacy, którzy mają w dupie wszystkich i wszystko
Księżycowa napisał(a):,Nie masz prawa do narzekania, bo masz co jeść i pić i w czym chodzić. O nic więcej Ty nie masz rawa prosić a co masz do powiedzenia jest nie ważne".
Księżycowa napisał(a):Cieszę się, ze jest to widoczne. Nie pozwalam sobie na ulgi z tego powodu
agik napisał(a):Księżycowa napisał(a):Cieszę się, ze jest to widoczne. Nie pozwalam sobie na ulgi z tego powodu
Tak szczerze ... Czasem jest to niewidoczne ale już coraz rzadziej
Abss nie histeryzuj i nie stawaj na barykadach,bo to śmieszne ,czytaj ze zrozumieniem co piszę,chyba ,że za trudne do rozumienia.Albo leć poskarż
impresja7 napisał(a):agik napisał(a):
czarownica na miotle przyleciała jak zwykle tam,gdzie dziewczynki robią zadymę,ale żeby na codzień powspierać.....nie....tylko jak zadyma ,to miotła w rękę i już jest tutaj....nie widziałam,żeby była w innych okolicznościcach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości