Księżycowa napisał(a):Jesli tak to wyglada tu, to nie mam pojęcia dlaczego, bo nie pisze nic w tym stylu.
impresja7 napisał(a): Tylko dlatego,że nie jest tak jak Ty chcesz? ,że Ciebie nie doceniaja za to co robisz?
A to ich sprawa i mają prawo miec takie zdanie,a Ty masz prawo uważać ,że się mylą. Ale ,żeby nie przejśc nad tym do porządku dziennego ,tylko zawściec się na tyle dni to jest w Tobie dziwne. Mam wrażenie,że chciałabyś ,aby kazde Twoje posunięcie było bezwzględnie przez wszystkich akceptowane,a nawet ,żeby sie wszyscy zachwycali Toba jaka jesteś wspaniała.
mahika napisał(a):Księżycowa napisał(a):Jesli tak to wyglada tu, to nie mam pojęcia dlaczego, bo nie pisze nic w tym stylu.
Poniekąd. Ale jest tego coraz mniej, Księżycowa.
mahika napisał(a):Agik mówiła mi to samo, miała rację, choć kręciłam głową z niedowierzaniem i reagowałam nieraz agresją.
Teraz jestem innym człowiekiem, przed Tobą jeszcze troszkę pracy (przede mną też, żeby nie było ).
pozdrawiam i oby tak dalej
Księżycowa napisał(a):Przecież można zyc i z tym całkiem normalnie podobno. No to skoro tak mówią i piszą to się będe starać
Sansevieria napisał(a):Uwielbiam czasem byc nieelastyczna, ja sie zawsze i w każdej sytuacji jest elastycznym to znak, że się nie posiada zdrowego kręgosłupa, który jest elastyczny tylko w pewnym ograniczonym zakresie A co do zniechecania to wiesz, Ophrys, i tak wszyscy zadowoleni nie bedą. Jednych się zniechęci a innych zachęci do siebie. Tym samym tekstem. Na przykład zniechęci Ciebie ale zachęci i będzie miała plusa u kogos, kto "nie znosi Impresji". Kwestia targetu.
Co do projekcji sugerowaniej przez Justę to nie wiem czy akurat projekcja, ale że coś jest na rzeczy to ja też uważam.
Księżycowa napisał(a):Impresja zamknij się już, bo nie masz pojęcia o czym pleciesz, zeby ludzi pouczać głupia dziewucho.
Ja pierdole za rok migruję w cholerę, znikam, wyjeżdzam i zabieram moje koty i mnie nikt nie znajdzie.
Mam nadzieję, ze do przyszłego roku wpadnie mi jakiś pomysł, bo już kurwa nie mogę.
Albo się naćpam i będę na haju... nie będę nic czuć ani pamiętać z tej zakłamanej, dwulicowej szopki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Księżycowa napisał(a):Ogolnie ochłonełam ale dopiero dziś w pracy... za to jestem rozwalona emocjonalnie i psychicznie... jak dziki zwierz jakis bylam w pracy...
Nie lubie świąt i nawet nie mam nadziei , że będą mi sie kiedykolwiek kojatzyc inaczej...
impresja7 napisał(a): poza tym uważam,że robicie dziewczynie krzywdę utwierdzając ją w narzekaniach,jaka jest biedna ,nieszcześliwa ,bo ma złą rodziną,teraz juz dwie nawet,terapeutke,pracę ,szkołe, i musi sie użerać.
biscuit napisał(a):impresja7 napisał(a): poza tym uważam,że robicie dziewczynie krzywdę utwierdzając ją w narzekaniach,jaka jest biedna ,nieszcześliwa ,bo ma złą rodziną,teraz juz dwie nawet,terapeutke,pracę ,szkołe, i musi sie użerać.
impresja
ja nie uważam, żebym Księżycową w czymkolwiek utwierdzała
to już Twoja nadinterpretacja
to że staram się zrozumieć dziewczyninę z jej historią życiową
i podkreślić jej prawo do wylewania tu na forum swoich myśli i uczuć
(co Ty nazwałaś obrabianiem doopy komuś)
nie oznacza zupełnie
że moim zamiarem jest utwierdzanie jej w użalaniu się!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości