impresja7 napisał(a): Mam wrażenie ,że chciałabyś ,aby wszyscy chodzili na palcach i mówili"fachowym" szeptem,do którego Ty pretendujesz
ophrys napisał(a):No nie wiem Justa... Ja jestem DDH.
I jak czytam Księżycową to widzę na razie tyle, że trudno jest jej spojrzeć na coś elastycznie i ma dość roszczeniową postawę. I mnie to, pomimo tego, że też jestem DD... drażni. Co nie zmienia faktu, że z czasem Księżycowa może ją zmienić,szczególnie, że chodzi na terapię.
Ja mam za sobą 3 lata spotkań w grupie i 2 indywidualnej i widzę na ile zmieniłam swoja postawę. No i jednak znacznie więcej lat niż Księzycowa, co wpływa na mnogość doświadczeń
Ale tak sobie myślę Księżycowa, że czytając ten wątek widziałam chęć pomocy ze strony Impresji, podsuwanie jakichś rozwiązań (nieważne na ile pasujących do Ciebie - chęć pomocy). A z Twojej strony, złośliwość i zaciętość. Chyba nie warto... Nawet jak nie znosisz Impresji, to taką postawą zniechęcić możesz do siebie innych ludzi. Bo oni na forum zobaczą tylko to co pokazujesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości