sikora CZYTAJ JASNO to nie bylo z poronienia ae z twojej urojonej ciazy ja tez cie zegnam tym razem na dobre:)sikorka napisał(a):to bylo ponizej pasa smieciu - zegnam, nie pozwole sobie wysmiewac mojego poronienia
sikora CZYTAJ JASNO to nie bylo z poronienia ae z twojej urojonej ciazy ja tez cie zegnam tym razem na dobre:)sikorka napisał(a):to bylo ponizej pasa smieciu - zegnam, nie pozwole sobie wysmiewac mojego poronienia
sikorka napisał(a):a myslisz ze Ty mnie obrazasz dziecinko? prosze Cie....
zegnam sie z Toba, bo mi sie do buta przykleilas, a wiadomo ze gowno sie zawsze wyparza bo bakterie roznosi - papa kuchareczko.
sikorka napisał(a):gowno - kolejny komplement dopisuje do listy milych slow na moj temat
limonka napisał(a):a tez cie zegnam tym razem na dobre:)
sikorka napisał(a):limonka napisał(a):a tez cie zegnam tym razem na dobre:)
ile razy ja to juz slyszalam
sikorka napisał(a):ile razy mysle, ze Twoje pozegnanie jest na zawsze to jednak Ty zawsze do mnie wracasz, snisz o mnie, plotkujesz ....
sikorka napisał(a):ile razy mysle, ze Twoje pozegnanie jest na zawsze to jednak Ty zawsze do mnie wracasz, snisz o mnie, plotkujesz ....
akik jak NIKT jej nie schlebia to sama se musiagik napisał(a):sikorka napisał(a):ile razy mysle, ze Twoje pozegnanie jest na zawsze to jednak Ty zawsze do mnie wracasz, snisz o mnie, plotkujesz ....
a weź przestań se schlebiac.
Mówiłam- pyskata, nachalna i namolna. W czymś się pomyliłam?
sikorka poszukaj slowa KOSZMAR W slowniku..komplentow na swoj temat tam nie znajdziesz..sikorka napisał(a):nie schlebiam - to czyste fakty Kochana podane mi przez limonke tutaj - o snach i plotkach.
w ciekawstwie NIKT CIE POBIJE...TU RZUCE CI KOMPLEMENT...OPANOWALAS to do perfekcjisikorka napisał(a):dowiesz sie z plotek, bo na pewno bedziesz sledzic swoim ciekawskim nosem
marie89 napisał(a):Jeszcze parę miesięcy temu zaczepki tego "formatu" by mnie dotknęły.
Teraz już nie.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 226 gości