I kolejny rok mija

Problemy z partnerami.

Re: I kolejny rok mija

Postprzez agik » 9 gru 2012, o 15:34

hi
Ja zawsze uważam, że rozumną rzeczą jest rozumiec słowa, których się używa.
Ty nie rozumiesz :D

Dlaczego mnie wyganiasz? jesteś u siebie, czy jak?
Nie masz kompletnie prawa, najmniejszego. Jestem takim samym uzytkownikiem, jak ty i mam prawo się wypowiedziec, co też uczyniłam :)

Poddam Ci myśl - wykop urnę mojego taty i napluj na nią ... Durnotami i wymiocinami mnie nie sprowokujesz.

Mnie byle kto ani nie sprowokuje, ani nie obrazi :)
Ostatnio edytowano 9 gru 2012, o 16:00 przez agik, łącznie edytowano 1 raz
agik

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 15:36

a myslisz ze Ty mnie obrazasz dziecinko? prosze Cie.... :mrgreen:
zegnam sie z Toba, bo mi sie do buta przykleilas, a wiadomo ze gowno sie zawsze wyparza bo bakterie roznosi - papa kuchareczko.
sikorka

Postprzez agik » 9 gru 2012, o 15:40

hi, mistrzyni klasy i ciętej riposty :D

Nie odpowiadam na personalne zaczepki
agik

Postprzez Justa » 9 gru 2012, o 16:39

sikorko, ja zazwyczaj staram sie nie robic offtopow, ale tym razem stanowczo powiem, ze dokladnie tak samo odbieram Twoja osobe. I ostrzegam innych przed Toba, bo wszystko, o co wypytujesz innych "w trosce o nich", uzywasz pozniej by wbic im szpile przy innej okazji.
Justa

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 16:55

justo, ja takze stanowczo Ci powiem, ze inni tutaj robia mi wiele przykrych rzeczy, jak np. limonka cieszac sie w jednym watku, ze byc moze nie moge miec dzieci, a w tym rozsiewajac plotki o mojej niby urojonej ciazy - pewnie z troski o mnie :roll: wiele tu osob wyzywa mnie od ptasich mozdzkow, glupich i swin, ale oczywiscie Ty i Tobie podobni tego nie dostrzegacie i jak przystalo na dziobiace wrony dopadliscie mnie czyniac ze mnie kozla ofiarnego widzac tylko to co ja robie. no bo przeciez inni sa wobec mnie tacy zyczliwi i kochani. no blagam Cie .... :roll:
mam tutaj dziesiatki wyrazow sympatii - zarowno osobiscie jak i przez net, wiec naprawde Wasze 4-5 osob skaczace mi do gardla by mnie z checia rozszarpac latacie mi kolo nosa :bezradny: i niespecjalnie cos sobie z Waszej opinii robie - ja widze fakty justo, a one sa takie, ze wyzywajac (czy to wprost czy pod plaszczykiem sarkazmu) mnie nie jestescie ode mnie wcale lepsze :kwiatek:
wiec ostrzegaj sobie Kochana do woli. mi z tego nie ubedzie - zapewniam Cie :D
sikorka

Postprzez agik » 9 gru 2012, o 17:06

sikorka napisał(a):5
justo, ja takze stanowczo Ci powiem, ze inni tutaj robia mi wiele przykrych rzeczy, jak np. limonka cieszac sie w jednym watku, ze byc moze nie moge miec dzieci, a w tym rozsiewajac plotki o mojej niby urojonej ciazy - pewnie z troski o mnie :roll: wiele tu osob wyzywa mnie od ptasich mozdzkow, glupich i swin, ale oczywiscie Ty i Tobie podobni tego nie dostrzegacie i jak przystalo na dziobiace wrony dopadliscie mnie czyniac ze mnie kozla ofiarnego widzac tylko to co ja robie. no bo przeciez inni sa wobec mnie tacy zyczliwi i kochani.

No mówiłam :)
Męczennica, jeju no łzy mi się leją wielkości śliwek...

Marie tez Cię zaatakowała? Dokuczała? wyzywała?

Fuuuj. Obrzydliwe wykręcanie kota ogonem. Przemoc psychiczna.
agik

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 17:09

ja nie robie z siebie meczennicy dziewczyno, ja pokazuje, ze Wy jestescie takie same wyzywajac mnie, obrazajac i celujac w moje najczulsze punkty. nie dociera?
sikorka

Postprzez agik » 9 gru 2012, o 17:14

Weź przestań, jest jakaś granica rżnięcia głupa i wykręcania kota ogonem.
Tu jest wszystko napisane. Wystarczy przeczytac.
Kto kogo atakował, kto był ponad to prostactwo, które tu uprawiasz, kto wyzywał, kto atakował, kto wbijał złośliwe szpile.

Ogon ciągniesz za sobą.
agik

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 17:17

a Ty ciagle za nim biegasz. gdzie sie pojawie tam Ty :roll: i juz mi dokopac, juz cos odpysknac. sama wez przestan, bo tu tez jest napisane jak Ty pierwsza zaczelas mnie atakowac. do Ciebie sie nie odzywalam za to Ty na mnie wskoczylas i nawiasem sie zaslonilas. to sie nazywa przemoc w bialych rekawiczkach - tez Cie podszkole jak Ty mnie :bezradny:
specjalistko od odwracania kota ogonem.
sikorka

Postprzez limonka » 9 gru 2012, o 17:19

agik napisał(a):
sikorka napisał(a):no zobacz jaka jestem interesujaca skoro o mnie plotkujecie

Wcale nie jesteś interesująca :roll: Jesteś przewidywalna do bólu ( porodowego niemal). Złośliwa, pamiętliwa, zawzięta, nieżyczliwa, w każdym wpisie gloryfikująca siebie. I do tego jeszcze nachalna i namolna.
/quote]
agki wow to nie tylko ja sikore tak postrzegam! dodam jeszcze PRZERAZAJACO CIEKAWSKA KLAMCZUCHA..to co pisze kupy sie nie trzyma..

JUSTA wiem zw nie bawisz sie w takie gowno (mnie tylko z tym przypadkiem sie przydarzylo) ale milo ze publicznie wyrazilas swoja bardzo trafna opinie...

oto lista osob po ktorych sikora w taki czy inny sposob kiedys pojechala: mahika, bianka, agik, justa, fil, biscuit, honest, kasiorek, marie.to sa tylko te osoby ktore ja PAMIETAM...wiec to chyba prawda z tym ogonem o ktrym pisze agik
limonka

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 17:22

ja tez limonko pamietam doskonale, nawet mam dowod na privach jak pisalas do mnie obrazajac bianke, slodzac jej jednoczesnie na forum. tak, tak Kolezanko - kolejny dowod na to jacy to Wy jestescie cudowni a ja taka zla :twisted:
pusty smiech mnie ogarnia. wiekszosc z tych wymienionych osob jechalo po mnie rownie zawziecie nie zalujac sobie - z Toba na czele.

gowno - kolejny komplement dopisuje do listy milych slow na moj temat :ok:

lincz na sikorce uwazam za otwarty - jedzcie, nie zalujcie sobie, pokazujcie swoja klase, uczcie mnie jak wyzywac bo ja wyzywam zle a Wy dobrze :D
sikorka

Postprzez limonka » 9 gru 2012, o 17:27

jestes wstretna klamczucha i tyle....nie wydymaj sie tak bo poronisz..opsssss..ale to chyba nie mozliwe.....
limonka

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 17:28

limonka napisał(a):jestes wstretna klamczucha i tyle....nie wydymaj sie tak bo poronisz..opsssss..ale to chyba nie mozliwe.....

to bylo ponizej pasa smieciu - zegnam, nie pozwole sobie wysmiewac mojego poronienia. mowilas ze jak sie jest w ciazy to nie mozna byc wrednym? no to spojrz na siebie bo jestes klasycznym przykladem wrednoty i zagrywek ponizej pasa.
Ostatnio edytowano 9 gru 2012, o 17:30 przez sikorka, łącznie edytowano 2 razy
sikorka

Postprzez limonka » 9 gru 2012, o 17:28

sikorka napisał(a):pusty smiech mnie ogarnia. wiekszosc z tych wymienionych osob jechalo po mnie rownie zawziecie nie zalujac sobie - z Toba na czele.

zawsze pierwszy kop byl od ciebie....
limonka

Postprzez limonka » 9 gru 2012, o 17:29

sikorka napisał(a):to bylo ponizej pasa smieciu - zegnam, nie pozwole sobie wysmiewac mojego poronienia
sikora CZYTAJ JASNO to nie bylo z poronienia ae z twojej urojonej ciazy :mrgreen:
limonka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach