I kolejny rok mija

Problemy z partnerami.

Re: I kolejny rok mija

Postprzez limonka » 8 gru 2012, o 15:51

KATKA napisał(a):żal :bezradny:

Mnie Tez zal ... Jenak nie CIEbie Marie :);)
limonka

Postprzez KATKA » 8 gru 2012, o 15:57

no pewnie, że nie...
jest tyle pożytecznych rzeczy, które ludzie mogą robić...ale widać niektórzy wolą marnować energię na jadowitość w stosunku do innych tutaj :(
KATKA

Postprzez Bianka » 8 gru 2012, o 16:23

wtf? :shock:
Bianka

Postprzez sikorka » 8 gru 2012, o 17:08

KATKA napisał(a):no pewnie, że nie...
jest tyle pożytecznych rzeczy, które ludzie mogą robić...ale widać niektórzy wolą marnować energię na jadowitość w stosunku do innych tutaj :(

zgadzam sie katko - ale na fila juz rady nie ma :bezradny: zbyt dlugo go znam
sikorka

Postprzez mahika » 8 gru 2012, o 17:34

Marie czeka na prawdziwą miłość :ok:
Kogokolwiek, mogłaby mieć od zaraz.

...

Dziewczyny, co się dziwicie, bo to od dziś?
:bezradny:
mahika

Postprzez limonka » 8 gru 2012, o 18:23

Nie ma jak to rznac glupa :bezradny:
limonka

Postprzez miguel » 8 gru 2012, o 20:31

????????????????????
miguel

Postprzez sikorka » 8 gru 2012, o 20:39

e tam limonko - Ty akurat jestes w tym najlepsza :mrgreen:
sikorka

Postprzez limonka » 8 gru 2012, o 20:55

sikorka napisał(a):e tam limonko - Ty akurat jestes w tym najlepsza :mrgreen:

Dla mnie nie istniejesz... Ty I twoja urojona ciaza... Wiec prosze nie cytuj mnie wiecej...pluc swni w oczy a ona mowi ze deszcz pada ...
limonka

Postprzez marie89 » 8 gru 2012, o 22:57

sikorka napisał(a):
marie89 napisał(a):Miguel
Uszy do góry, klata do przodu i zagadywać dziołchy...

bo marie wciaz czeka na kogokolwiek :mrgreen:

sęk w tym, że na kogokolwiek właśnie nie... :wink: ale to WYŁĄCZNIE MOJA rzecz

Sikorko, ja wiem, że Ty mnie nie trawisz. Taka jestem miła, że aż na wymioty Ci się zbiera... ale skoro obie to wiemy to po co aż całemu światu to ogłaszać? Sensu w tym nie dostrzegam. I wojny słownej prowadzić nie zamierzam.

Wróćmy WSZYSCY do tematyki przewodniej :)

Miguelu, Miguelu zabierzże głos...
marie89

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 00:24

limonka napisał(a):
sikorka napisał(a):e tam limonko - Ty akurat jestes w tym najlepsza :mrgreen:

Dla mnie nie istniejesz... Ty I twoja urojona ciaza... Wiec prosze nie cytuj mnie wiecej...pluc swni w oczy a ona mowi ze deszcz pada ...

teraz to dowalilas - az zal Cie czytac. ale chyba jednak istnieje dla Ciebie skoro ciagle do mnie cos mowisz :roll: czyzbys nie miala dzieci na podoredziu, zeby sie dzis na nich wyzyc, ze przyszlas na mnie sobie pouzywac? zapomnialas o codziennej dawce klapsow dla nich i masz za duzo agresji w sobie?
przykre :bezradny:

marie, spokojnie - :luzik: Twoje rzekome bycie milym mi absolutnie wymiotow nie wywoluje. juz bardziej Twoje wybieranie ze slow tego co Tobie samej przypasuje i zakladanie okularow na inne rzeczy. masz racje - dziekuj filowi, ze mnie wyzywa - to bycie milym w Tobie uwielbiam :cmok: jest takie slowo na H ale mozesz nie pojac, wiec moze lepiej podloge troche powycieraj, albo kurze na meblach :buziaki:
sikorka

Postprzez limonka » 9 gru 2012, o 00:30

Sikora owszem czasem jak mam koszmar w nocy to grasz w nim glowna role:) no coz cos chyba jest w tej plotce o twojej urojonej ciazy ktora to na pt krazy ...Bo tak perfidnie kobiety w ciazy to nie istnieja...chyba ze urojonej ..
limonka

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 09:26

no zobacz jaka jestem interesujaca skoro o mnie plotkujecie :mrgreen: a podobno dla Was nie istnieje 8) no i snisz jeszcze o mnie .... :zawstydzony: musisz duzo o mnie myslec.....
oj dziecko drogie - machnac reka tylko moge :bezradny:
papa - baw sie dobrze agresywna mamusiu :cmok:
sikorka

Postprzez agik » 9 gru 2012, o 15:18

sikorka napisał(a):no zobacz jaka jestem interesujaca skoro o mnie plotkujecie

Wcale nie jesteś interesująca :roll: Jesteś przewidywalna do bólu ( porodowego niemal). Złośliwa, pamiętliwa, zawzięta, nieżyczliwa, w każdym wpisie gloryfikująca siebie. I do tego jeszcze nachalna i namolna.
Nie znam drugiej takiej osoby, ani w wirtualu, ani w realu, która by tak niszczyła wszystko wokól siebie. Niszczyła bez żadnego powodu atmosferę, zaufanie, wykorzystywała intymne zwierzenia, tylko w celu dokopania komuś ( np zwierzenia Marie, Limonki, Mahiki, Fila, Bis, Miguela i jeszcze wielu osób), która by umiała zlokalizowac czyjeś najbardziej bolesne miejsca, tylko w celu wbijania w nie szpilek, dręczenia i poniżania. Wykorzystywanie tych zwierzeń jest poniżej wszelkiego poziomu. Mogłabym powiedziec, ze to wredne, podłe i nikczemne... Ale po co? przecież to widac gołym okiem. A potem jeszcze robisz z siebie męczennicę... Książkowy przykład przemocy psychicznej. Fuj.
Fil cię nie wyzywał. Fil stanął w obronie Marie. Delikatnej, najbardziej pokojowo nastawionej osoby, jaką znam i słodkiej Marie. Fil odpowiedział na złośliwy, jadowity atak- jak sądzę w przekonaniu, że Marie sama się nie obroni.
Fil zachował się z klasą, kiedy nie odpowiedział na twoje personalne zaczepki, złośliwe wyzwiska, tylko spuścił je w kiblu ( co zresztą należy robic za każdym razem)
Marie też zachowała się z klasą.
Znasz takie słowo? ;) zerknij sobie do słownika ;)
To takie coś, czego jesteś pozbawiona. Wysterylizowana od klasy, poziomu. Wyjałowiona wręcz. Tylko pyskata, złośliwa i namolna.

Jest takie chińskie przysłowie, które mówi, że jeśli jedna osoba mówi ci, ze wleczesz za sobą ogon, to mozesz to olac. Ale jeśli mówi ci to kilka osób ( wszystkie) to warto przynajmniej obejrzec się za siebie. ty nie jesteś do tego zdolna.
A przecież pycha jest jednym z grzechów głównych.

Ja nie wiedzę w tym nic interesującego :roll:
agik

Postprzez sikorka » 9 gru 2012, o 15:28

spadaj dziecinko kisic ogorki czy co tam innego :roll:
taka jestem nieinteresujaca a ciagle i ciagle analizujesz moja osobe - oj ewidentnie Ci sie nudzi.
i masz racje - nikt mnie tu od ptasich mozdzkow, glupich, swin itp nie wyzywa :bezradny: wymyslilam to sobie :bezradny: ale tak, tak - oni maja prawo i moga, bo to oni - tu tez masz racje :roll:
spadaj i 3maj sie ode mnie z dala - bo smierdzisz takim zaklamaniem, ze szkoda slow.
sikorka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach