czy mozna przstac kochac prawie z dnia na dzien?

Problemy z partnerami.

Re: czy mozna przstac kochac prawie z dnia na dzien?

Postprzez Abssinth » 16 lis 2012, o 17:24

dalej nie odpowiadasz na pytania.
Abssinth

Postprzez ona32 » 16 lis 2012, o 17:32

Na poczatku znalam ta opowiesc tylko z jego ust.
Pozniej ona miala kolejnego mezczyzne,po moim narzeczonym.
Niedawno zaczal sie on kontaktowac z moim bylym w formie maili.
Opisywal sytuacje i pytal, czy moj byly tez mial z nia taki problem i co on ma zrobic.
Ostatnio wspominal, ze poszedl po swoje ostatnie rzeczy i uciekal stamtad, bo ona sie zachowywala okropnie i faktycznie jest z nia cos nie tak.
Niedawno widzialam ja z kolejnym mezczyzna a dodam, ze rozstala sie wlasnie z tym o ktorym pisze, niedawno.
ona32

Postprzez smerfetka0 » 16 lis 2012, o 18:00

ona powiedz...jakie ma znaczenie teraz rozgrzebywanie starych maili, analizowanie jego kazdego kroku i slowa ??
smerfetka0

Postprzez KATKA » 16 lis 2012, o 18:04

w koło to samo...zero odpowiedzi..tylko jakieś nic nie dające maile...a on powiedział...a ja powiedziałam...a on na to powiedział...
szkoda tylko, ze myląco napisałas, że chcesz cos z tym zorbic... :bezradny:
jak nie bedziesz odpowiadac na pytania to nie oczekuj odpowiedzi jak...
KATKA

Postprzez biscuit » 16 lis 2012, o 18:07

nie chciałabym insynuować
ale znowu są to posty bez polskich znaków...
biscuit

Postprzez KATKA » 16 lis 2012, o 18:13

ej bez takich ja też nie pisze zwykle polskich znaków a nie troluje chyba :P
swoja droga ...3 lata wieki temu uczyłam sie maszynopisania...i pisałam świetnie...od kilku lat mam z tym problem...tzn nadal piszę szybko ale bardzo zjadam literki a przede wszytskim przestawiam znaki w kolejnosci :( i później mija wieczność zanim to poprawię :(
KATKA

Postprzez Bianka » 16 lis 2012, o 19:41

Abssinth napisał(a):
ciezko mi jest uwierzyc, ze moze istniec taka matka jak Ty, ktora zamiast martwic sie, co zgotowala dziecku (bo rozumiem, ze bardzo zaklamujesz to, co pozwolilas zrobic sobie, to standard) - martwi sie, ze jej chory na glowe kochas sobie poszedl, a z kims innym byl dluzej.

Ona haloo, możesz się jakoś odnieść raz do czegokolwiek? napiszesz coś o swojej córce? i stosunku do niej??
Dlaczego byle jaki facet jest od niej ważniejszy??
Bianka

Postprzez Księżycowa » 16 lis 2012, o 19:46

Moze jestem wywloka, trollem ale mowienie o tym i podkreslanie tego nie ulatwia mi uporania sie z problemem.

To co chcesz usłyszeć? To, że masz rację io masz go błagać, bo on był cudowny a Ty zjebałaś sprawę? Wybacz ton ale ja nie rozumiem. Ty w ogóle chcesz stwoerzyć normalny związek kiedyś? jesli tak, to czemu nie chcesz nad tym pracować tym bardziej, że masz tu osoby, które majac to za soba wsparłyby Cię, tylko piszesz w kółko to samo?
Księżycowa

Postprzez ona32 » 16 lis 2012, o 20:25

No nie jest to lawta sprawa.
Czlowiek jak cierpi to jest zaslepiony i widzi tylko swoj bol.
Ja swoja corke kochalam i kocham.
Przeciez nie pozwolilam, zeby wpychal jej te kanaki. Wzielam ja na kolana, jemu zabralam talerz, przytulilam ja.
Zapytalam czy on wie co robi? Pozniej powiedzialam mu, jak corka spala, ze w ten sposob to moze u dziecka tylko awersje do jedzenia wywolac a nie checi.
Bywalo, nie akurat w tej sytuacji, ze mowil, ze ja widze tylko corke i siebie, ze dbam o nas dwie a co z nim?
Chce pomocy, ale zrozumcie, ze w jeden dzien nie da sie wybic nikomu nic z glowy, wyrwac serce i usunac z niego uczucia.
Gdybym nie kochala corki, nie wdalabym sie z nim w smsowe wypowiedzi na temat tego, ze inaczej mozna zwracac uwage, zeby dziecko nie biegalo niz stwierdzenie ze "dostanie w d....pe)
Gdybym sluchala sie jego pozwalabym,aby corka przychodzila do pokoju w nocy i wolala mnie do siebie a ja bym mowila nie i czekala az zasnie na dywanie.
Jejku, strasznie zaczela mnie bolec okolica po po lewej stronie od zeber w dol, boli juz kilka godzin.
P.s. o 20:30 mam rozmowe telefoniczna z psychologiem
ona32

Postprzez smerfetka0 » 16 lis 2012, o 20:39

wiec powodzenia i zdaj relacje.
smerfetka0

Postprzez limonka » 16 lis 2012, o 21:43

dziewczyny madrze piszecie...wszystko sie zgadza...zwiazek jest toksyczny, ona kobieta kochajaca za bardzo...ZADEN WUJEK NIE POWINIEN W TAKI SPOSOB TRAKTOWAC DZIECKA...

tylko jedno mnie uderzylo..czy naprawde nie pamietacie jak to jest jak sie jest w toksycznym zwiazku bo z tego co pamietem to wiele z was w nim bylo...czesto zajmuje wiele czasu aby przejrzec na oczy zanim przestanie sie biczowac, czy usprawiedliwiac...jakimbykolwiek on nie byl palantem i gnojkiem nie jest latwo chyba tak z dnia na dzien wszystkiego zapomniec i sie odkochac..jest to zmudny proces, wiec moze troche wiecej zrozumienia dla Izy? nasuwa mi sie przyslowie "zapomnial wol jak cieleciem byl"....
limonka

Postprzez smerfetka0 » 16 lis 2012, o 21:52

limonka ja mysle ze dziewczyny, a przynajmniej ja, mowie za siebie, rozumiem jak to jest, ze nie latwo, ze to wszystko trwa. ale irytacja zaczela byc widoczna bo ona nie odpowiada na zadane jej pytania a nawet jesli odpowie na jedno to na drugie ktore prowadzi do sedna juz nie tylko w kolo macieju jedno.
smerfetka0

Postprzez limonka » 16 lis 2012, o 21:57

dziewczyna jest swiezo po rozstaniu, wiec mozna powiedziec ze jej mozg nie pracuje w 100 procentach bo zwyczajne CIERPI...rozpatrywanie co by bylo gdyby jest typowe w takiej sytuacji...jesi cie to irytuje i nie masz slow aby ja wesprzec to moze lepiej nic nie pisac...sama napewno wiesz (jak i ja) z wlasnego dosiwadczenia ze niekoniecznie mamy sile czy tez zwyczajnie chcemy stosowac sie do rad ktore tu otrzymujemy...
limonka

Postprzez mahika » 16 lis 2012, o 22:01

Ja to już tylko mogę Cię przytulić Iza,
wierzę że nadejdzie czas, że się pozbierasz.
Nie ma tu Twojej winy, czy jego winy.
niedopasowanie, niedogadanie.
Życie przed Tobą, masz super córcię
trzymajcie się obie :pocieszacz:
mahika

Postprzez smerfetka0 » 16 lis 2012, o 22:07

ale limonka spokojnie, doczytaj posty, mnie nic nie uderzalo w jej postach, rozumiem tylko co uderzylo dziewczyny :) no i sama tez bym chciala by czasami odpowiedziala na pytania, ale nic jej nei zarzucam i specjalnie nie naciskam :) rozumiem ze 13 stron to duzo ale kurcze...
Ostatnio edytowano 16 lis 2012, o 22:11 przez smerfetka0, łącznie edytowano 2 razy
smerfetka0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach