Gunia76 napisał(a):Dzisiaj miałam dziwny sen. Śniło mi się ze byłam nad morzem, na plaży, ale szłam takim szklanym tunelem. W tunelu były kamienie z morza, wśród których znajdywałam różne kosztowności. złote łańcuszki, pierścionki. Tunel był przegrodzony dużą ilością drzwi. Ja otwierałam każde, zbierałam te kosztowności, potem otwierałam kolejne i znowu zbierałam itd. Czułam się samotna w tym tunelu,oraz czułam strach, że ktoś mi te kosztowności zabierze. Ze strachem otwierałam kolejne drzwi, bo bałam się że za nimi ktoś będzie, ale nie było nikogo, tylko te kamienie i wśród nich ta biżuteria. W każdej ,,komnacie tylko kilka szt.Chciałam wyjść z tego tunelu, ale nie było wyjścia. A za szybami widziałam morze, plażę, słońce i bardzo chciałam dotknąć piasku, wody, poczuć powiew wiatru, ale nie mogłam wyjść z tego tunelu. Co wg was to mogło znaczyć?
Iliada napisał(a):Ksiezycowa ma rację. Ale Guniu chyba wiesz o tym. Może postaraj się cieszyć chwilą. Pracować nad sobą owszem ale cieszyć się tym co w Twoim życiu jest dobre.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości