administrator_Paweł napisał(a):Do admina nie trzeba pisać, admin śledzi ten brazylijski serial o wzajemnej pogardzie od pewnego czasu i przeżywa głębokie rozczarowanie; To jest anty-wzorzec rozmowy wsparciowej, zastanawiam się czy Was większość wątkowiczów upomnieć, zbanować czy zostawić w tym kociołku napędzanym pogardą, agresją i czym tam jeszcze niefajnym
- a autorkę wątku poprosić by zostawiła tenże i założyła nowy? Czy może w końcu zaprzestaniecie wszelkich offtopiców, wzajemnych wojen - wyniesiecie się z nimi na privy zamiast robic tu żenującego big brothera? Myślę, że wiele osób tutaj naprawdę poniosło w niefajną stronę.
Przykro mi to czytać i przykro widzieć jak zostawiacie w sposób lekceważący samą autorkę wątku zajmując się swoimi racjami, walkami, przytykami. Mogę przypomnieć regulamin, pomachać palcem, mogę też po prostu poprosić - co czynię niniejszym - odpuśćcie te przepychanki i walki wyższościowe, zróbcie sobie pauzę od wątku, nie napędzajcie tego koła nienawiści dalej. Z szacunku dla szacunku chociażby.
Ej, weź, nie gadaj.
Były tu dyskusje, warte off- topa...- Moze lepiej wyrzucic offa do " Dyskusyjnych" zamiast wylewac dziecko z kąpielą? To Twoja rola. Moze trochę taka " wyodrębniona" dyskusja traci na uroku, ale może to nawet i dobrze?
Fajnie, że jesteś i czuwasz, ale może ta Czerwona Ręka powinna byc trochę bardziej widzialna?
Zanim dojdzie do łamania prawa- co nastąpiło i następuje.
Nie możesz ( nie masz prawa) ingerowac w wartości ( opowiadac się po jakiejś stronie), ale może na poziom masz wpływ? Moze warto wy*****bac pewne treści w kosmos- ZANIM dosięgną odbiorcy? Z adnotacją, że tresci naruszają regulamin- do tego masz święte i nienaruszalne prawo, ustanowione regulaminem świętym