blanka77 napisał(a): to takie małe heblowanie... z naciskiem na uważanie na sęki...
święte słowa sąsiadko dobrodziejko
gdzie nie pacze, wszędzie pełno nieociosanych kołków...
blanka77 napisał(a): to takie małe heblowanie... z naciskiem na uważanie na sęki...
blanka77 napisał(a):Uważam, że trochę zrozumienia nalezy się osobom błądzącym.
sikorka napisał(a):blanka77 napisał(a):Uważam, że trochę zrozumienia nalezy się osobom błądzącym.
zgoda - zatem bis - rozumiemy Cie rozumiemy, ze bladzisz, masz do tego prawo i jak chcesz sobie jeszcze pobladzic to droga wolna....
biscuit napisał(a):blanka77 napisał(a): to takie małe heblowanie... z naciskiem na uważanie na sęki...
święte słowa sąsiadko dobrodziejko
gdzie nie pacze, wszędzie pełno nieociosanych kołków...
sikorka napisał(a):buka_lu napisał(a): głęboko wątpię w Twój profesjonalizm Bis (psychologiem jesteś, taaak?)
jakim tam psychologiem, studiuje dziewczyna dopieroz
zanim prace zaliczy vs promotora to pewnie jeszcze zleci
ludolfina napisał(a):a w przyrodzie zwyczajnie wszystko jest potrzebne
wyginie to, co niepotrzebne
przetrwa to, co potrzebne
blanka77 napisał(a):
Ja nie odniosłam tego do bis
limonka napisał(a):To super ze w koncu znalazlam prace I przestalas "siedziec " bo pewnie nie wiesz jak to jest ale przy 3 dzieci to mam malo tego czasu na siedzenie:) jeszcze raz gratulacje
sikorka napisał(a):blanka77 napisał(a):
nie? a do kogo? przeciez buka wg Was obrazila bis, wiec dla kogo buka ma miec wiecej zrozumienia? przeciez o tych 'innych' nie mowila
sikorka napisał(a):blanka77 napisał(a):
blanka77 napisał(a):limonka napisał(a):To super ze w koncu znalazlam prace I przestalas "siedziec " bo pewnie nie wiesz jak to jest ale przy 3 dzieci to mam malo tego czasu na siedzenie:) jeszcze raz gratulacje
Limonko, przecież Ty siedzisz i nic nie robisz A, że trójkę dzieci masz, to takie niezauważalne... - przez niektórych oczywiście
doduś napisał(a): Kopernik wymyślił teorię, że zły pieniadz wypiera z obiegu dobry. Mozna to odnieść nie tylko do ekonomii. Jak kto lubi
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Michaelvog i 62 gości