blanka77 napisał(a):A ja se piję drinka i nikt mnie nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne (jak to jeden taki powiedział)
biscuit napisał(a):blanka77 napisał(a):A ja se piję drinka i nikt mnie nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne (jak to jeden taki powiedział)
no chyba, że wyrazi swoje zdanie w inteligentny sposób
ciekawe tylo co to to bedzie jesli ci ktorzy tak bronia nazwiijmy go scisle tradycjnego modelu rodziny doswiadcza kiedys w zyciu sytuacji wymagajacych mnie tradycyjnych rozwiazan jak np. bezplodnosc sztuczne zaplodnienie, matka surogatka, czy homoseksualne potomstwo...pewnie pojda sie modlic pod figuramahika napisał(a):ewka napisał(a):sikorka napisał(a):aha, buka ja Ci odpowiem na temat tego dlaczego wiele osob pisze na priva do Ciebie nie chcac sie afiszowac z obrona - ja im sie nie dziwie.
... bo niestety w momencie odmiennych zdań kończy się dyskusja merytoryczna, a zaczyna się jazda z pokpiwaniem, ośmieszaniem, obrażaniem i innymi nieludzkimi zagrywkami. Tak się tutaj porobiło. Magiel. Niestety.
Ja Ci Buka też
jak na razie widzę jazdę po bandzie wobec osób które są innego zdania niż buka i mówią o tym wprost,
tradycyjnie jazda odbywa się w białych rękawiczkach,
pod przykrywką wyższych wartości.
Dziewczyny, może też zacznijcie pisać na priv,
ogłaszając wszem i wobec że BOICIE się być zagdakane przez bukę i jej przyklaskującą świtę?
Eee, nie, Wy macie jednak jajabuka_lu napisał(a):gorzej gdy jesteś w mniejszości..
to jak wejść do rzeki pełnej piranii.
Czego własnie doswiadczyła Agik, Katka Abss czy Bis
sikorka napisał(a):sie odezwala ta co w nietradycyjnym modelu zyje
pewnie ze tak - zadnej tam abss czy bis nie sluchaj jak Ci mowia zebys zadbala o siebie i sie wyprowadzila i meza zgody nie oczekiwala
limonka napisał(a):ciekawe tylo co to to bedzie jesli ci ktorzy tak bronia nazwiijmy go scisle tradycjnego modelu rodziny doswiadcza kiedys w zyciu sytuacji wymagajacych mnie tradycyjnych rozwiazan jak np. bezplodnosc sztuczne zaplodnienie, matka surogatka, czy homoseksualne potomstwo...pewnie pojda sie modlic pod figura
nieszczesliwa podejmuj te trudne decyzje swoim tempem olej tych co ci co post "dyktuja" co i kiedy masz robic.. masz dzieci ..rozumiem ze to jest dla ciebie trudne...
blanka77 napisał(a):limonka napisał(a):ciekawe tylo co to to bedzie jesli ci ktorzy tak bronia nazwiijmy go scisle tradycjnego modelu rodziny doswiadcza kiedys w zyciu sytuacji wymagajacych mnie tradycyjnych rozwiazan jak np. bezplodnosc sztuczne zaplodnienie, matka surogatka, czy homoseksualne potomstwo...pewnie pojda sie modlic pod figura
nieszczesliwa podejmuj te trudne decyzje swoim tempem olej tych co ci co post "dyktuja" co i kiedy masz robic.. masz dzieci ..rozumiem ze to jest dla ciebie trudne...
Przeważnie ci twardzi idealiści wymiękają...
fajnie jest oceniać i dyktować gdy problem nie dotyka lub nie dotknął bezpośrednio
agik napisał(a):Łiii tam, Mahika
Mnie to dyndo i wali.
Na poziom "chrześcijańskiego" wyzywania kogoś od kurew nie mam zamiaru ani wchodzic, ani odpowiadac.
Buka, jak dla mnie przekroczyłaś poziom mojej tolerancji dla prostactwa. Wiesz, że to jest niezgodne z prawem? Srał pies regulamin i tak służy przeważnie do wymachiwania komuś przed nosem, jeśli się komuś chce dosrac ...
Gratuluję postawy pełnej krzewienia wartości wyższych oraz dobrego samopoczucia.
sikorka napisał(a):sie odezwala ta co w nietradycyjnym modelu zyje
pewnie ze tak - zadnej tam abss czy bis nie sluchaj jak Ci mowia zebys zadbala o siebie i sie wyprowadzila i meza zgody nie oczekiwala
ciekawe tylo co to to bedzie jesli ci ktorzy tak bronia nazwiijmy go scisle tradycjnego modelu rodziny doswiadcza kiedys w zyciu sytuacji wymagajacych mnie tradycyjnych rozwiazan jak np. bezplodnosc sztuczne zaplodnienie, matka surogatka, czy homoseksualne potomstwo...pewnie pojda sie modlic pod figura
nieszczesliwa podejmuj te trudne decyzje swoim tempem olej tych co ci co post "dyktuja" co i kiedy masz robic.. masz dzieci ..rozumiem ze to jest dla ciebie trudne..
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości