Abssinth napisał(a):
blotniki sobie ide zamontowac....
a potem na blotnikach sobie zawiaze kokardy, zeby Chlopa ladnie w drzwiach witac jak przyjdzie z pracy
Abss- na błotnikach, czy na zderzakach? ;>
Abssinth napisał(a):
a potem na blotnikach sobie zawiaze kokardy, zeby Chlopa ladnie w drzwiach witac jak przyjdzie z pracy
agik napisał(a): Normalnie sutki mi sterczą z podniecenia
agik napisał(a):Abssinth napisał(a):
Abss- na błotnikach, czy na zderzakach? ;>
biscuit napisał(a):agik napisał(a): Normalnie sutki mi sterczą z podniecenia
agik trzymaj się swojej roli
i swojego miejsca - czyli kuchni przy garze z rosołem
który potem absorbuje Ci się z krwi do mózgu
nie rób mi tu konkurencji
w odgrywaniu największej femme fatale na psycho
ophrys napisał(a):I nie potrafię zrozumieć - czy jeśli mąż Ewki rozwiesi pranie czy też je wstawi, to będzie się czuł niemęsko?
josi napisał(a):ophrys napisał(a):I nie potrafię zrozumieć - czy jeśli mąż Ewki rozwiesi pranie czy też je wstawi, to będzie się czuł niemęsko?
tego ewka nie napisala... tak pewnie sie podzieli obowiazkami jak im pasowalo, co kazdy bardziej lubi.
agik napisał(a): Własnie takie mam wrażenie, ze mi się coś ten rosół za bardzo panoszy i coś zaczyna niebezpiecznie ewoluowac w jakąs ( pierwotną, oczywiście) formę mózgu
ophrys napisał(a):Bis, z pracy mnie wyleją tak się śmieję, rany, jaki ja mam piękny mózg
ophrys napisał(a):Bis, z pracy mnie wyleją tak się śmieję, rany, jaki ja mam piękny mózg
agik napisał(a):Hej, Biscuit Uważaj
Demaskujesz mnie, i sprawiasz, zę mogę zostac WSZĘDZIE rozpoznawalna
A tego zabrania tutejszy regulamin
agik napisał(a):ophrys napisał(a):Bis, z pracy mnie wyleją tak się śmieję, rany, jaki ja mam piękny mózg
Z całym szacunkiem Ophrys.
To jest MÓJ mósk
ophrys napisał(a):agik napisał(a):ophrys napisał(a):Bis, z pracy mnie wyleją tak się śmieję, rany, jaki ja mam piękny mózg
Z całym szacunkiem Ophrys.
To jest MÓJ mósk
fakt, mój ma jaja
Bis nas obie zdemaskowała
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: aravazixepes, Michaelvog i 18 gości