anulka81 napisał(a):Abss,Ja nie zasługuje już na nic dobrego
anulka81 napisał(a):Ostatnio podczas kłótni wykrzyczalam mu, że gdyby mi.dziecka nie zrobił to.nie byłoby ślubu, że wyszłam za niego tylko dlatego,że byłam w ciąży.
anulka81 napisał(a):chciałam mu dopiec I powiedziałam, ze jeśli.umrę to będzie jego wina
ewka napisał(a):anulka81 napisał(a):Ostatnio podczas kłótni wykrzyczalam mu, że gdyby mi.dziecka nie zrobił to.nie byłoby ślubu, że wyszłam za niego tylko dlatego,że byłam w ciąży.anulka81 napisał(a):chciałam mu dopiec I powiedziałam, ze jeśli.umrę to będzie jego wina
Ups...
"Bo nie ludzie słowa, ale słowa ludzi niosą..."
nie zacytowalam niektórych.rzeczy, które usłyszalam od niego... Wymazuje je z pamięci. Staram się...
anulka81 napisał(a):ewka napisał(a):anulka81 napisał(a):Ostatnio podczas kłótni wykrzyczalam mu, że gdyby mi.dziecka nie zrobił to.nie byłoby ślubu, że wyszłam za niego tylko dlatego,że byłam w ciąży.anulka81 napisał(a):chciałam mu dopiec I powiedziałam, ze jeśli.umrę to będzie jego wina
Ups...
"Bo nie ludzie słowa, ale słowa ludzi niosą..."
Ewa wiem, ale zauważ, że nie zacytowalam niektórych.rzeczy, które usłyszalam od niego... Wymazuje je z pamięci. Staram się...
anulka81 napisał(a):Ale naprawdę nie wiem co ze sobą zrobić....
anulka81 napisał(a):Myślę,że drugie dziecko albo by mnie wyleczylo albo jeszcze bardziej pograzylo, nie mogę sobie pozwolić na takie ryzyko...
anulka81 napisał(a):Wszystkie koleżanki się ode mnie odwróciły, nawet nie mam do kogo zadzwonić, pogadać... Nie mam gdzie wyjść z małym, pogoda tutaj okropna, same deszcze...
anulka81 napisał(a): Już był taki moment że byłam o nas spokojną i myślałam że już się ułoży a tu znowu małe zgrzyty...
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 328 gości