Witam ! mam problem ponieważ jakieś 2 lata temu zaczęłam być w związku z chłopakiem. Później się rozstaliśmy , następnie wróciliśmy do siebie. Po czym znów się rozstaliśmy . Gdy po raz drugi się wszystko posypało . Znalazłam sobie drugiego chłopaka myślałam że o tamtym już zapomniałam ale zawsze gdy przytulałam się do niego myślałam o tamtym.A w pewnym momencie on się odezwał i wszystko wróciło .
Zerwałam z aktualnym chłopakiem. a z byłym doszło do sytuacji w której wpadłam w histerie on tez zaczął płakać i jedna wielka katastrofa. Od pół roku jestem sama. Byłam pewna że poczekam na tego właściwego i wszystko się ułoży tym czasem na dyskotece pojawili się obaj. Na początku nie wiedziałam co mam zrobić . Ten którego kocham podszedł do mnie tańczył ze mną i w ogóle, ale kręcił się trochę z jakąś blondyną . Nie znam jej . Po tym wszystkim doszłam do wniosku że teraz jestem gotowa na to by z nim być gdy go o to zapytałam powiedział że musi wszystko przemyśleć. Choć to wszystko chaotyczne jednak mam nadzieje ze ktoś mi powie: Co mam teraz zrobić?