sikorka napisał(a):bardzo to popieram, od zawsze bylam za tym, aby kobiety mogly same za siebie decydowac, zeby pracowaly zarobkowo. a tym bardziej jestem za tym odkad zaczely do mnie docierac historie z tego forum - kiedy czytam jak wiekszosc tutejszych kobiet siedzy przy mezach i ich dolarach (choc nie jest im z tym dobrze), bo samemu by sobie nie poradzily - wlasnie finansowo to jest przede wszystkim bardzo smutne. bo dorosle, dojrzale by sie wydawalo kobiety nie potrafia/nie chca zyc na wlasny rachunek
KATKA napisał(a):Matko...Sikorka...zajecia jakiegoś w chacie nie masz
przez to co piszesz wyglada jakby Cię wewnętrznie szlag trafiał...jedynie cietymi ripostami próbujesz ten stan ukryć i udawać, ze jesteś ponad to...
k??
sikorka napisał(a):sikorka napisał(a):bardzo to popieram, od zawsze bylam za tym, aby kobiety mogly same za siebie decydowac, zeby pracowaly zarobkowo. a tym bardziej jestem za tym odkad zaczely do mnie docierac historie z tego forum - kiedy czytam jak wiekszosc tutejszych kobiet siedzy przy mezach i ich dolarach (choc nie jest im z tym dobrze), bo samemu by sobie nie poradzily - wlasnie finansowo to jest przede wszystkim bardzo smutne. bo dorosle, dojrzale by sie wydawalo kobiety nie potrafia/nie chca zyc na wlasny rachunek
kompletnie nie wiem czemu wiec wzielyscie to do siebie ale to juz nie moj problem, ja sie nie bede tlumaczyc z tego ze nie jestem wielbladem.
KATKA napisał(a):.niebezpieczeństwo pojawia sie gdy facet może odejść a my nie mamy nic...
sikorka napisał(a):rozumiem, ze limonka, katka i bianka to osoby, ktore siedza na garnuszku meza, Z KTORYM TO MEZEM IM SIE NIE UKLADA I CHCIALYBY OD NIEGO ODEJSC ALE ZE WZGLEDU NA BRAK FUNDUSZY NIE MOGA bo tego dotyczyl moj wpis. czytajcie dziewczyny ze zrozumieniem a dopiero potem wieszajcie psy!
KATKA napisał(a):to trochę tak jakbyś uważała te "inne" za głupsze
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości