mahika napisał(a):musi być matka mężatka?
wsadzę tu swój romans - mam nadzieję, że się nie obrazicie...
Czy któraś z obecnych mężatek, matek chciałaby zostać moim "króliczkiem doświadczalnym"?
Nie będzie bolało - obiecuję.
W większych miastach dzieci zapisują do przedszkola, gdy kobiety są w ciąży A do szkół rzeczywiście już dla przedszkolaków szukają. Oczywiście chodzi tu o miejscach w tzw. renomowanych placówkach.
pozytywnieinna napisał(a):no tak blanko, ale niektrzy haruja, zeby miec wiecej i wiecej, a inni, zeby przezyc moja mala tez byla od 8 do 18 u nianki, bo ja pracowalam od 9 do 17 i faktem jest, ze mala, dopoki byla ze mna w domu byla zupelnie innym dzieckiem, teraz poswiecam jej wiecej czasu i dziecko sie zmienia zupelnie np. brak szalow, jesli zaczyna sie zloscic hamuje sie po 30 sekundach. przy tym ZERO wspolpracy z przedszkolem
ale jaki ja mam wybor?zwolnic sie?
pozytywnieinna napisał(a):teraz spedzamy, jest duzo lepiej, poza wyjazdami raz na miesiac, raz na 3 tygodnie na 1 dzien, to jestem juz w przedszkolu po 15, wiec mamy dla siebie cale popoludnie
a dzis rano dostalam ... ciasto
mala wykleila plastelina pudeleczko, pokruszyla krede na to (2 kolory) i mowi, ciasto dla mamy, maka jest ... cukier jest swieczka (z kredki) jest, dmuchaj mama i zaspiewala mi sto lat! dla wyjasnienia, nie ma dzis urodzin hehe ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości