cat u was sluzba zdrowia widze typowo dunska
caterpillar napisał(a):cat u was sluzba zdrowia widze typowo dunska
pozytywna i po polskiemu tez ,bo w PL lekarze tez sie nie rwa do robienia badan
ale tak sie w k..lam ,ze od razu mi przeszlo heheh
jutro biore pierwszy lek
jestem w szoku.. To nastepnym razem sama sie wyrzucaj na "wyzszy level" I powiedz ze krwia plujesz.. To moZe sadza ci te badania! Bo mysle ze szkoda truc sie lekami jesli nie wiadomo cocaterpillar napisał(a):ALEZ OCZYWISCIE JAK W OGOLE MOZESZ MIEC WATPLIWOSC LIMONKO
pani mnie nacinela tu i owdzie zmierzyla cisnienie jak sie wkurzylam ,ze nie chce mnie wyslac na badania Ba! nawet serca posluchala !
potem zrobila mi wyklad na temat tutejszego NHS ,ze musze przejsc wiele levelow (pewnie chorobowych) aby wreszcie mogli mnie wyslac na badania . jednym slowem jak zaczne rzygac krwia wowczas moge liczyc na gastroskopie
dodam jeszcze ,ze to byla pielegniarka, gdyby stan byl powazny (nie wiem jak oni to oceniaja) przejde na poziom drugi czyli GP
normalnie kuzwa nintendo game .
wczoraj na zajeciach bralismy o zarobkach w UK i bylam zbulwersowana ,ze pielegniarki zarabiaja tak malo , po wczorajszej wizicie twierdze ,ze sa faktycznie niedouczone
nie zadala mi podstawowych pytan
nawet nie wspomniala nic o diecie tylko zapytala czy wiem co jesc a ja bylam tak rozczarownan jej podejsciem ,ze uznalam iz faktycznie wiem chyba wiecej niz ona.
pierwszy raz sie spotkalam z takim "okazem"
na szczescie leki sa ok .
Generalnie limonko ja sama sie zdiagnozowalam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości