dziękuję za podpowiedzi odnośnie herbatki.
Bianko, ściskam mocno niestety, problemy nie stoją w kolejce tylko wchodzą na raz ale podobno po nocy przychodzi dzień więc
pozytywnieinna napisał(a):Bianka, a jaki ma rozmiar buta??
cat troche sie krzywi, ale ja mu mowie ze to wymog medyczny:) pozyt widocznie twoja mala nie potrzebuje tak Duzo snu, moje to spiochy, fakt ze rano wstaja, ale Nawet moj 4 latek jesCze bierze drzemki co ulatwia mi zycie Bo okolo 2 to ja sama Teraz potrzebuje drzemki . Fakt ze Wtedy chodza pozniej spac bo Okolo 9.30, ale ja tak preferuje. Bez drzemki to padaja najpozniej 7.30.. Jak wczoraj:) tymczasem czekam u doktorka ! Czy u was tez robia taki test na cukier co sie pije takie cos okropne w smaku a po 1 h pobieraja krew?? Bianka pewnie wcale nie jestes taka gruba jak ci sie wydaje!!caterpillar napisał(a):jeszcze tylko 86 dni masazu ?
bianko o co chodzi z butami? moze jakos Ci pomoc?
przykro mi ,ze sie tak dzieje ale idzie lato mam nadzieje ,ze slonce troche pomoze
Pozytywna napisze tu nie na depresji ,bo juz i sie nie chce latac
fajnie ,ze mala spi gdziekolwiek ale spi
i powiem Ci ,ze od 21 -8.00 to wcale nie mega duzo ja klade dziecko czasem przed 8 i jak jest zmeczona po calym dniu to i do 8 spi .
mam nadzieje ,ze sobie ureguluje te drzemki
pozytywnieinna napisał(a):Z butami to dziwne, bo 24 ma dziecko 4-5 letnie, ewentualnie chlopak 3 letni, moja ma teraz 23-24 i juz pediatra powiedziala, ze ma duza stope
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości