Eee tam, na pewno nie może mieć aż tak. Pewnie tylko żartuje. A jakie fantazje masz na myśli?mufcia123 napisał(a):jego fantazje sa tak dziwne i domiunujace ze to mnie przeraza, czy facet po wiezieniu moze miec naprawde az tak zjechana psychike?
mufcia123 napisał(a):czuje sie tak jakby siedzial w mojej glowie. powiedzial mi ze moze mnie wyrzezbic tak jak chce
podziel sie mufcia please!Justa napisał(a):Eee tam, na pewno nie może mieć aż tak. Pewnie tylko żartuje. A jakie fantazje masz na myśli?mufcia123 napisał(a):jego fantazje sa tak dziwne i domiunujace ze to mnie przeraza, czy facet po wiezieniu moze miec naprawde az tak zjechana psychike?
mufcia123 napisał(a): powiedzial mi ze moze mnie wyrzezbic tak jak chce
mufcia123 napisał(a): powiedzial mi ze moze mnie wyrzezbic tak jak chce
blanka77 napisał(a):mufcia123 napisał(a): powiedzial mi ze moze mnie wyrzezbic tak jak chce
O lalaaa, ale będą wióry szły
mufcia123 napisał(a):Oj nabijacie sie ze mnie, a ja naprawde to wszystko bardzo przezywam. jestem w nim totalnie zakochana. czuje sie tak jakby siedzial w mojej glowie. powiedzial mi ze moze mnie wyrzezbic tak jak chce
smerfetka0 napisał(a):marie radze odpowiedziec najpierw sobie na to pytanie
smerfetka0 napisał(a):ps. mufcia meczaca jestes strasznie, mam nadzieje ze admin da ci nie dlugo bana
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 325 gości