mufcia123 napisał(a):Czasami ma zachowania porywcze, impulsywne, ale przede wszystkim ciagle sie pyta: czyja jestem? Chyba go to podnieca
mufcia123 napisał(a):Wracam do waszych wypowiedzi; ciagle; ale nie rozumime nadal mimo wszystko co jest zlego w zwiazku z facetem po dlugim wyroku. przeciez nie dzieje sie nic zlego; zastanawiam sie jak wygladalaby nasza przyszlosc gdybysmy faktycznie byli razem, chociaz teraz juz i tak nie ma za wielkiego odwrotu, poniewaz on powiedzial ze jestesmy w zwiazku, zna moje dane...troche sie boje byc niepokorna
mufcia123 napisał(a):Nikt mnie tu nie uraża, wole sie tu wygadac ze wszystkich watpliwosc i cos jeszcze przemyslec, jesli nie jest za pozno niz pozniej snuc domysly...reasumujac to chyba jest kawal tyrana z niego, lubi dominowac, zrobi ze mnie k...domowa (nie wiem co to oznacza), ktora bedzie mu kucharka w kuchni a ku... w lozku i bedzie mogl spelniac swoje najmroczniejsze fantazje (typ domino), bedzie mnie trzymal krotko i nie pozwoli mi odejsc. Poza tym chyba lubi jak sie go bboje...np kiedy rozmawialismy o ciazy dziecku (bo jako 3o mam takie pragnienie), to poweidzial ze musi byc przy tym jak rodze...czy to jest normalne?
ophrys napisał(a):Zapytam jeszcze raz - czemu służy taka zabawa tutaj i po co potrzebna jest Ci publiczność?
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 304 gości