mufcia123 napisał(a):W kazdym badz razie troszczy sie o mnie, jest taki opieknuczy, poza tym potrafi faktycznie dominowac nade mna co mnie kreci...lubie takich silnych facetow
mufcia123 napisał(a):Ale skoro on jest po przejsciach, ma 40 na karku to chyba nie zawaracalby sobie glowy jakimis tanimi romansami, tym bardziej ze poznal mnie ze swoimi rodzicami.
mufcia123 napisał(a):I jeszcze jedna rzecz mnie martwi: wprawdzie sytuacja byla szczegolna, poniewaz mial przepustke 3o godzinna, przegadalismy cala noc, doszlo do czegos , ale nie kochalismy sie. Nie wiem co on sobie o mnie pomysli, skoro tak szybko doszlo do pewnej intymnosci.
mufcia123 napisał(a):Martwie sie czy aby nie chce ze mnie zrobic sobie np kochanki, a tego bym nie zaakceptowala. jak to sprawdzic? Czy jestem dla niego kims wiecej? Czy mysli powaznie?
mufcia123 napisał(a):Na pewno nie pojde z nim do lozka, dopoki nie poczuje sie emocjonalnie bezpieczna. Z drugiej strony wpisal mnie na widzenia: tzn jestem oficajlnie jego dziewczyna i moge go odwiedzac, a potem moge go odbierac w przepustek,wiec chyba nie robilby takich szopek?
mufcia123 napisał(a):Najlepiej to mu powiedziec: sex dopiero po slubie:)) ciekawe co by zrobil
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości