przez pozytywnieinna » 6 lut 2012, o 00:03
moja by wyszla z wozka razem z pasami, niestety nie zadowoli jej tez jeden produkt, bo ona chce sprawdzic wszystko, ma swoj wozek na zakupy i z tym jest lepiej, jak go bierze, no to rzeczywiscie zbiera to co mamy kupic, albo ONA chce kupic,
no ale w takim razie twoja tez placze jak zabierasz? mojej w wiekszosci tez mozna odwrocic uwage, zwykle wychodze i nie reaguje, a jak jej przejdzie to wracam i tlumacze, czasem sie jednak rozkreci. No i jeszcze to, ze ona ma stale w rekach cos, czego nie wolno, bo zabawki sa nudne i tak siedze teraz i mysle, ze w sumie, ona chce robic DOKLADNIE to co ja i stad wynikaja awantury, ona nawet jak siusia to nocnik stawia tam, gdzie ja jestem. Ja pije kawe, ona tez chce wtedy pic, ja jem ona wtedy tez chce jesc, ja myje podloge, ona tez wtedy chce myc, ja stawiam rano kubek na ziemie, ja rozmawiam przez tel. ona tez chce... teraz mnie olsnilo, ze ona obserwuje i robi DOKLADNIE to co ja i stad wiekszosc awantur, bo ona nie kapuje, ze jest mala... i stad tez jej lepsze zachowanie, jak byla w zlobie, bo miala WRESZCIE rowiesnikow, a nie dorosle osoby, ktore nasladuje!
czyli ja mam rysowac i wtedy ona tez bedzie rysowac ... teraz to zauwazylam!