przez babsi » 25 sty 2012, o 12:42
czy ktos zna dobra recepte na zycie jak sobie ze wszytskim poradzic,byc dobrym pracownikiem,dobra matka i dobra zona ,zeby rodzina funkcjonaowla bez duzego udzialu partnera,czy jest to mozliwe.Jestem mama dwojki dzieci jedno jest z zespolem ads problemy z koncentracja i emocjonalne,druge normalne ale tez sprawiajace klopoty,nie radze soebie z dziecmi,skaraz sie na nie ,mam malo dla nich czasu nie mam cierpliwosci,mam stresujaca prrace ktora wymaga dyspozycjnosci i 100 zangarzowania,dzieci tez potrzebuja 100 procent szczegolnie jedno a zdazra sie ze jak pracuje na druga zmiane to widuje dzieci tylko rano jedna godzine,moj maz pracuje i spedza ile sie da jak najwiecej w pracy mamy malo dla siebie czasu,jak ja jestem w pracy to on odbeira dzieci ok 17 ej i jest z nimi w domu w miedzyczasie pracuje,najlepiej gdybam ja zrezygnowla z pracy ale nasza sytuacja materialna nie pozwla na to.a wuiec ciagle sie sipesze i jest zestresowana ,praca i dziecmi,szkola cuiagle sie skaryz na moje chore dziecko.glowa mi peka dla mnie to za wiele nie mam juz sily,nie mam czasu dla dzieci bo w pracy musze byc dyspozycjna nie mowiac juz nie mam czasu dla siebie.stress mnie wykancza coiagle musze sie o wszytsko martwic,wszytsko na mojej glowie.lubie prace sama w soebie ale ten ciagly stress zeby zrobic na czas i zeby zrobic dobrze 100 normy i w domu to samao nie mam kiedy zwolnic,i radosc zycia ucieka mi przez palce bo z cego mam sie cieszcz ze nie moge nic dla siebie zrobic ani dla rodziyn nie mam czasu w weeknd ytze musze pracowac.