O to jest to co powinnaś zapisać sobie złotymi literami na ścianie.................Ja chce sie poprostu podniesc!!!!
Aby to zrobić musisz zrozumieć że nic i nikt nie jest ci wstanie pomóc jeżeli sama nie będziesz tego właśnie CHCIAłA. Najgorzej obalić mit własnego wyobrażenia o sobie wyobrażenia które nie ma nic wspólnego z prawdą. Bo pomyśl ile razy kłamałaś tylko po to by mieć komfort ćpania ? Jak manipulowałaś bliskimi ? A właśnie najłatwiej manipulować tymi którzy nas kochają ? Myślisz że skąd ja to wiem ? Byłem mistrzem kłamstwa i manipulacji kiwałem wszystkich jak chciałem i jeszcze byli z tego zadowoleni !!! Uzależniony wszystko zrobi by , usprawiedliwić siebie okłamie sam siebie i jest zadowolony bo odleciał, żyjąc w takim świecie sam ze sobą zacierają się granice tego co rzeczywiste z tym co urojone..."Taka bylam od kad pamietam i tak jest do tej pory Wiem rowniez ze mam slaba psyhike... ale oczywiscie nie na tyle slaba zeby zucic sie z dachu jak jtos mi to zaproponuje ".To jest urojone i to też jest magiczne myślenie :..Nie no co do publicznych toalet o mnie nie dotycza...juz tak sie nie stoczylam i mysle ze tak nigdy nie bedzie... Normalnie jak prorok
Sumując : zrzuć MASKI zobacz za którą jesteś popatrz w lustro nie odwracaj wzroku, mowie dosłownie i zapytaj się czy jestem wobec siebie uczciwa. I NAJAWAżNIEJSZE !!! Nie OBWINIAJ SIę
jESTEś CHORA A TO Są OBJAWY CHOROBY Zło które zrobiłaś już zrobiłaś i tego nie cofniesz nie masz na to wpływu. Jeszcze raz ci powtórzę nie masz wpływu na to co się stało, ale masz wpływ na to co się stanie Głód który masz jest twoim przyjacielem bo daje ci sygnał, że coś robisz żle, gdzieś tam głęboko nie dajesz zgody na to co robisz. Osoby zdrowe bez zaburzeń w wydzielaniu dopaminy radzą sobie inaczej ty tak nie potrafisz dla ciebie narkotyki były ucieczką od siebie od własnego strachu i poczucia brudu w środku. Uwierz mi jesteś człowiekiem i masz prawo być tu i teraz i należy ci się szacunek cokolwiek myślisz w swojej głowie