Witam wszystkich Jestem mloda mama dwujki dzieci:) Wszystko niby wspaniale dom maz wspaniale dzieci ale tak wcale nie jest jest do dupy!!!
Pierwsze co mieszkam w niemczech zdala od rodziny najblizych mi osob drugie co nie ulkada mi sie z mezem-od samego poczatku ale ciagle prubowalam to ratowac ale widze ze nie ma sensu Trzecie co cpalam kiedy okropnie cpalam zaczelam od trawki a potem wciagalam co popadlo az wyjechalam do niemiec
Od wyjazdu nic do momentu wyjazdu do polski na odwiedziny az mnie kurwica bieze jak jetem w niemczech padaczka Teraz mam juz prawie pol roku przerwy i do glowy dostaje W marcu mam pojechac do polski na odwiedziny ale zdecydowalam sie ze nie wracam do niemiec Wiem ze nam sie juz nie ulozy no ale co wiem ze jak bede w polsce bede do cholery cpac znow te zasrane towarzysrwo ale ja mam przeciez dwujke dzieci! Nie potrafie sama tego zrozumiec jak tak moge ale to silnuiejsze odemnie to jest nalug!! Dzieki mezowi sie wydostalam z tego bo cpalam okropnie nawet jak juz sie urodzilo drugie dziecko Co mam zrobic? Tzn wiem co mam zrobic ale jak zeby znow nie zaczac Chaby to niemozliwe:((