Bolesne decyzje

Problemy z partnerami.

Re: Bolesne decyzje

Postprzez atat1906 » 13 sty 2012, o 00:54

lili-dzięki,generalnie budujący post,na coś takiego czekałem,ale...to wszystko nie wygladało do końca ot tak,że podziękowałem i zniknołem...naprawde
Generalnie maly off top się wkradł,bo tu już nie chodzi o to czy można żyć dalej razem.Pytanie jak żyć spokojnie samemu,jeśli nawet emotki w gg są w stanie przypomnieć tysiąc wspomnień
atat1906

Postprzez lili » 14 sty 2012, o 21:54

huh, dobre pytanie ;) generalnie na pewno łatwiej jak mieszkasz z dala. Jednak prawdą jest, że co z oczu to z serca. Łatwiej zapomnieć (może inaczej: nie myśleć wciąż) jeśli się tej osoby nie widuje i nie spotyka ze wspólnymi znajomymi.
Alko słaby sposób bo po jest jeszcze gorzej i rzeczywistość jeszcze bardziej boli, nie? ;) ja uciekam w książki, filmy, pracę i sprzątanie :) pewnie każdy ma swój sposób
lili

Postprzez atat1906 » 22 lut 2012, o 21:18

cholera jasna jak przestać kochać,jak sie nie męczyć z Tym,jak po prostu zapomnieć o Niej,budzić sie rano spokojnie,wytrzymać przynajmniej do poludnia bez smutku,ha jak sie nie użalać ,swego czasu takie melancholijn e klimaty byly nawet mile,wspomnienia fajnych chwil,i tych najzwyklejszych.jest gdzies w mozgu jakis pstryczek ktory mozna by przestawic?;p
atat1906

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach