co masz konkretnie na mysli? chyba nie to ze synek jest i bedzie szczesliwy w rodzinie w ktorej ojciec bije matke? czy ty zdajesz sobie sprawe w jakim zwiazku jestes? twoj syn patrzac na to moze powielic zachowanie ojca w przyszlosci jako dorosly mezczyzna....asiulek napisał(a)::( tak to już jest niestety ale ciesze się z jednego i to daje mi siłe że muj synek jest szczęsliwy i dla niego zrobie wszystko chodz płace wysokom cene
asiulek napisał(a)::( tak to już jest niestety ale ciesze się z jednego i to daje mi siłe że muj synek jest szczęsliwy i dla niego zrobie wszystko chodz płace wysokom cene
asiulek napisał(a):ja niepozwalam na to aby muj syn nato patzał co jest on tego pezynim nie robi
Bianka napisał(a):Asiulek tego nie da się ukryć, nigdy nie zdarzyło się nic przy nim? w jakim jest wieku? przepraszam jeśli mi umknęło, nie wierzę, że Twój mąż przy nim jest aniołem, że Ty masz zawsze przy synu dobry nastrój, że nie wyczuwa napięcia jakie rośnie przed atakiem...
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości