Co zrobić.....

Problemy z partnerami.

Re: Co zrobić.....

Postprzez marie89 » 31 gru 2011, o 19:47

bubson84 napisał(a):Stary posłuchaj koleżanek. Strasznie się nad sobą pastwisz. Możesz mi wierzyć lub nie, ale to, że nie znalazłeś miłości swojego życia wcale nie wynika z Twojego wyglądu. Ja Ci np. zazdroszczę bycia szczupłym, wysportowanym gościem. Sam jestem małą baryłką, więc wiem o czym mówię :)

Małe baryłki też mogą być sexy;) :kwiatek:
marie89

Postprzez bubson84 » 31 gru 2011, o 19:47

miguel napisał(a): Uważasz że jeśli np. na ławce albo w pociągu siedzi dziewczyna to to jest szansa?

Jeżeli tego nie spieprzysz i nie stanie się to Twoją obsesją, to jak najbardziej tak :)
bubson84

Postprzez bubson84 » 31 gru 2011, o 19:48

marie89 napisał(a): Małe baryłki też mogą być sexy;) :kwiatek:

Hehe, wiem o tym :haha: dzięki :cmok:
Ostatnio edytowano 31 gru 2011, o 19:48 przez bubson84, łącznie edytowano 1 raz
bubson84

Postprzez marie89 » 31 gru 2011, o 19:48

bubson84 napisał(a):
miguel napisał(a): Uważasz że jeśli np. na ławce albo w pociągu siedzi dziewczyna to to jest szansa?

Jeżeli tego nie spieprzysz i nie stanie się to Twoją obsesją, to jak najbardziej tak :)

zgadzam się
marie89

Postprzez miguel » 31 gru 2011, o 19:50

bubson84 napisał(a):Stary posłuchaj koleżanek. Strasznie się nad sobą pastwisz. Możesz mi wierzyć lub nie, ale to, że nie znalazłeś miłości swojego życia wcale nie wynika z Twojego wyglądu. Ja Ci np. zazdroszczę bycia szczupłym, wysportowanym gościem. Sam jestem małą baryłką, więc wiem o czym mówię :)

Nie jestem szczupły tylko chudy. To ogromna różnica. I gdybyś mnie zobaczył to byś nie pomyślał że jakikolwiek sport uprawiam, chyba że szachy.
Nie pastwię się nad sobą. I nie chodzi nawet o znalezienie wielkiej miłości tylko fakt że nie zbudza się żadnego zainteresowania u płci przeciwnej.
miguel

Postprzez Bianka » 31 gru 2011, o 19:51

Bubson już kiedyś pisałam Miguelowi, że kobiety nie mają jednego określonego typu faceta, że jednym się podoba baryłka innym chudzina, trzecim coś po środku, rudy, ciemny, blady, opalony i tak dalej......Ale on uważa, że nie należy do żadnej grupy, pozostaje wierzyć, że jest z innej planety, nie przypomina człowieka, faceta tym bardziej więc ŻADNEJ istocie rodzaju żeńskiego nie może się spodobać...pisałam też kiedyś, że na początku nawet facet może się nie spodobać ale w miarę poznawania ta osoba coraz bardziej się podoba a to wszystko grochem o ścianę :bezradny:
Bianka

Postprzez marie89 » 31 gru 2011, o 19:51

miguel napisał(a):

Nie jestem szczupły tylko chudy.

Chudy też może być sexy... ;)
marie89

Postprzez bubson84 » 31 gru 2011, o 19:52

A skąd możesz to wiedzieć, skoro wszystko negujesz i sam wiesz lepiej? Może nawet nie wiesz, że komuś wpadłeś w oko? Do jasnej cholery seksualność to nie wszystko. Liczy się intelekt, sposób mówienia, ubierania, zapach...
bubson84

Postprzez miguel » 31 gru 2011, o 19:52

bubson84 napisał(a):

Być może ale ja takich rzeczy nie umiem. Tak samo jak nie potrafię pilotować samolotu albo jeździć na nartach.
A niestety ryzykując wcale nie staję się mądrzejszy.
miguel

Postprzez miguel » 31 gru 2011, o 19:55

Bianka napisał(a):Bubson już kiedyś pisałam Miguelowi, że kobiety nie mają jednego określonego typu faceta, że jednym się podoba baryłka innym chudzina, trzecim coś po środku, rudy, ciemny, blady, opalony i tak dalej......Ale on uważa, że nie należy do żadnej grupy, pozostaje wierzyć, że jest z innej planety, nie przypomina człowieka, faceta tym bardziej więc ŻADNEJ istocie rodzaju żeńskiego nie może się spodobać...pisałam też kiedyś, że na początku nawet facet może się nie spodobać ale w miarę poznawania ta osoba coraz bardziej się podoba a to wszystko grochem o ścianę :bezradny:

Ale nie rozumiesz mnie. Są określone typy, są różne gusta i upodobania. Ale w takim razie dlaczego na taką nie trafiłem?
Druga kwestia - facet może się na początku nie podobać..........niech tak będzie, ale co zrobić żeby w ogóle był jakiś początek, a nie skreślenie choćby na podstawie zdjęcia?
miguel

Postprzez bubson84 » 31 gru 2011, o 19:55

Bianka napisał(a):Bubson już kiedyś pisałam Miguelowi, że kobiety nie mają jednego określonego typu faceta, że jednym się podoba baryłka innym chudzina, trzecim coś po środku, rudy, ciemny, blady, opalony i tak dalej......Ale on uważa, że nie należy do żadnej grupy, pozostaje wierzyć, że jest z innej planety, nie przypomina człowieka, faceta tym bardziej więc ŻADNEJ istocie rodzaju żeńskiego nie może się spodobać...pisałam też kiedyś, że na początku nawet facet może się nie spodobać ale w miarę poznawania ta osoba coraz bardziej się podoba a to wszystko grochem o ścianę :bezradny:

Widzę właśnie, bardzo się starasz :kwiatek: . Ja uciekam na zabawę sylwestrową. Życzę wszystkim przecudownego przyszłego roku a Tobie Miguel więcej dystansu i wiary w siebie! Dasz radę chłopie, wierzę w Ciebie.... jeszcze :)
bubson84

Postprzez miguel » 31 gru 2011, o 19:58

bubson84 napisał(a):A skąd możesz to wiedzieć, skoro wszystko negujesz i sam wiesz lepiej? Może nawet nie wiesz, że komuś wpadłeś w oko? Do jasnej cholery seksualność to nie wszystko. Liczy się intelekt, sposób mówienia, ubierania, zapach...

Prosta logika. Jeśli korzystałem sobie z Internetu w celu poznania kogoś i efekty były takie jakie były..........to coś mogę powiedzieć. Skoro tam się nikomu nie podobałem, a była to dosyć reprezentatywna próba, to jakim cudem gdzieś może być ktoś komu wpadłem w oko?
miguel

Postprzez miguel » 31 gru 2011, o 20:00

bubson84 napisał(a):a Tobie Miguel więcej dystansu i wiary w siebie! Dasz radę chłopie, wierzę w Ciebie.... jeszcze :)

Dzięki. Co roku to słyszę.
miguel

Postprzez marie89 » 31 gru 2011, o 20:00

I'm sexy and I know it.... You're sexy and you should know it... :mrgreen:

Ja też w Ciebie wierzę Mig...
marie89

Postprzez Bianka » 31 gru 2011, o 20:06

bubson84 napisał(a): Może nawet nie wiesz, że komuś wpadłeś w oko? Do jasnej cholery seksualność to nie wszystko. Liczy się intelekt, sposób mówienia, ubierania, zapach...

:ok: Dokładnie tak, myślę, że Miguel za bardzo skupiasz się na wyglądzie a za mało na wnętrzu, za dużo na samym sobie i analizowaniu każdego skrawka swojego wyglądu a za mało na otoczeniu...
Tłumaczyłam już, że portale randkowe to kiepski pomysł, zdjęciem nie pokażesz jaki jesteś i co masz w sobie...po zdjęciu mojego męża bym nie wybrała!! wygląda jakby z kicia dopiero co wyszedł :) zwłaszcza na takich typowo legitymacyjnych...

Bubson miłej zabawy! :)
Bianka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach