biscuit napisał(a):może szukaj partnerki wśród tych równie nieaktrakcyjnych panien?
biscuit napisał(a):może szukaj partnerki wśród tych równie nieaktrakcyjnych panien?
biscuit napisał(a):ja jestem prześliczna, więc trudno mi
wczuć się w Twoją sytuację i coś Ci doradzić
ale ale...
może szukaj partnerki wśród tych równie nieaktrakcyjnych panien?
mahika napisał(a):niedawno w Rozmowach w toku siedział tłuściutki zaniedbany pan i opowiadał jak on sie brzydzi grubych kobiet.
miguel napisał(a):
A masz jakieś konkretne rady dla mnie? Nie jakieś filozofowanie tylko rady które komuś już pomogły!
miguel napisał(a):Abssinth napisał(a):jak juz wiele razy bylo powtorzone - zaakceptuj sie sam najpierw.
nie jestes najbrzydszy na swiecie - o tym chyba wiesz.
i sa osoby znacznie mniej atrakcyjne niz Ty, ktore zyja w szczesliwych zwiazkach.
wszystko jest w glowie, a nie na zewnatrz.
Może jestem? Z jakiegoś powodu żadna kobieta mnie nie zauważa a jak próbowałem nawiązywać znajomości przez internet to była katastrofa, właśnie z powodu wyglądu.
Skąd wiesz że są osoby (faceci!) znacznie mniej atrakcyjne ode mnie w szczęśliwych związkach? Widziałaś mnie kiedyś?
Bianka napisał(a):miguel napisał(a):
A masz jakieś konkretne rady dla mnie? Nie jakieś filozofowanie tylko rady które komuś już pomogły!
Mało jeszcze? na konkretnym przykładzie własnego brata strzępie sobie klawiaturę na darmo???
Jeśli tak to Miguel przykro mi, ale będziesz starym kawalerem, będziesz siedział i biadolił jak to się jeszcze taka nie urodziła której byś się spodobał
miguel napisał(a):biscuit napisał(a):ja jestem prześliczna, więc trudno mi
wczuć się w Twoją sytuację i coś Ci doradzić
ale ale...
może szukaj partnerki wśród tych równie nieaktrakcyjnych panien?
Rzekoma ślicznotko, obawiam się że to niemożliwe. Bo mój żeński odpowiednik musi wyglądać tak fatalnie, że raczej nie sądzę abym zdołał się zmusić do czegokolwiek. Poza tym sądzisz że bardzo brzydkie dziewczyny nie mają wymagań?
marie89 napisał(a):No hej.. ale z Ciebie całkiem atrakcyjny facet... Specyficzny, ale na pewno nie brzydki.
marie89 napisał(a):Ja myślę, że to chodzi o Twój samokrytycyzm... obecne czarnowidztwo.. nie wiarę w siebie... - to sprawia, że sprawiasz wrazenie zdystansowanego aż za bardzo...
marie89 napisał(a):Myślę, że jesteś ciekawym człowiekiem... i choć ta strasznie stary, że aż się sypiesz;) znajdziesz kogoś fajnego... kto bedzie Cie cenił.
marie89 napisał(a):Myślę, że jesteś ciekawym człowiekiem... i choć ta strasznie stary, że aż się sypiesz;) znajdziesz kogoś fajnego... kto bedzie Cie cenił.
miguel napisał(a):Bianka napisał(a):miguel napisał(a):
Mało jeszcze? na konkretnym przykładzie własnego brata strzępie sobie klawiaturę na darmo???
Jeśli tak to Miguel przykro mi, ale będziesz starym kawalerem, będziesz siedział i biadolił jak to się jeszcze taka nie urodziła której byś się spodobał
Ale gdzie tu była rady bo nie zauważyłem? Napisałaś tylko że mu się udało, że trafił na wyjątkową kobietę i to wszystko. Gdzie tutaj w tym wszystkim rada dla mnie?
Bianka napisał(a):Nie, nie napisałam tego tylko, masz jakiś chyba filtr na omijanie tego co Ci nie odpowiada bo by przypadkiem mogło zburzyć Twoją koncepcję, jest tak jak Ty mówisz i koniec kropka..ręce opadają, może jednak chodzi o Twoje wnętrze a nie wygląd? potrafisz wkurzyć, jesteś ślepy, zapatrzony w siebie i myślisz, że zawsze masz rację..nie ma sensu nawet próbować..
Bianka napisał(a):Wiesz co Miguel nie chce mi się, jeśli szukasz rady, ubierz się tak i tak, idz o godzinie x w miejsce x i tam będzie czekała zapatrzona w Ciebie dziewczyna to nie dziwię się, że nic nie znalazłeś...
Naprawdę, szczerze starałam się pomóc, ale ta pomoc jak i nie tylko moja odbija się od Twojego grubego muru, podejrzewam, że tak samo mogą odbijać się od Ciebie kobiety, nie zauważasz możliwości, nie wykorzystujesz szans i okazji, patrzysz tylko w lustro i tak patrząc choćbyś się potknął o dziewczynę to jej nie zauważysz...
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 187 gości